GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamov dragulj na meti engleskog velikana

Dinamov dragulj na meti engleskog velikana
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2023 / 11:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Radi se o izvanserijskom talentu, siguran sam da će on biti najveći Dinamov izlazni transfer u povijesti. Tako je, sada već bivši trener Modrih, Ante Čačić, govorio o Martinu Baturini nakon pobjede u posljednjem derbiju s Hajdukom (4:0), u koju je 20-godišnjak ugradio pogodak i asistenciju.

Mladi veznjak sigurno je već poznato ime među skautima europskih velikana, a među prvima bi na vrata Dinamo mogao pokucati - Arsenal, pišu Sportske novosti.

Portal Online Gooner, pozivajući se na izvore u londonskom klubu, naime, piše kako je Mikel Arteta veliki obožavatelj Baturine te kako je Dinamov dijamant već neko vrijeme na meti Topnika.

"Arsenal je pozorno pratio ovog mladića posljednjih mjeseci, a ostali su impresionirani njegovom izvedbom protiv Hajduka u kojoj je postigao pogodak i asistirao", navode Englezi, dodajući kako je razumljiva želja trenutnog lidera Premier lige da dovede Baturinu, budući da bi tako pomladio svoj vezni red kojeg, između ostalih, sačinjavaju Granit Xhaka, Thomas Partey, Mohamed Elneny i Jorginho - mahom igrači koji su zakoračili u tridesete godine ili su vrlo blizu toga.

"Njegova vizija, dodavanja i elegantna igra u posljednjoj trećini donijeli su mu usporedbe sa zvijezdom Real Madrida Lukom Modrićem, koji je također igrao za Dinamo prije nego što se pridružio Tottenhamu. Topnici se nadaju da će uspjeti u svojim nastojanjima da potpišu Baturinu, budući da su propustili Modrića nekoliko puta tijekom vladavine Arsenea Wengera", zaključak je teksta posvećenog Baturininom potencijalnom transferu u Arsenal, u kojem, također, stoji i da izvori s Emiratesa navode kako će Dinamo za svog talentiranog veznjaka tražiti oko 17 milijuna eura.

Tagovi: Mate Baturina, Dinamo, Arsenal, Ante Čačić
PROČITAJ I OVO
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE