GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Europska liga: Ždrijeb 14. prosinca, Dinamo nositelj

Europska liga: Ždrijeb 14. prosinca, Dinamo nositelj
ŽDRIJEB
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.12.2020 / 08:42
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Ispred Dinama još je jedno kolo Europske lige, no sve misli "Modrih" već sada su uperene prema 14. prosincu kada je u Nyonu ždrijeb 16-ine finala Europske lige.

Hrvatski prvak će kao pobjednik skupine K imati status nositelja, kao i ostalih 11 pobjednika skupina, te četiri najbolje trećeplasirane ekipe iz Lige prvaka.

Kao nositelj Dinamo će imati prednost domaćeg terena, pa će prvi susret 18. veljače igrati u gostima, a uzvrat 25. veljače na stadionu Maksimir.

Uoči posljednjeg kola 18 klubova je osiguralo "europsko proljeće", a 19 ih je ispalo iz svih kombinacija. Nažalost, među njima je i Rijeka.

Već sada je poznato kako "Modri" ne mogu igrati protiv Rome, Arsenala, Villarreala, te Hoffenheima koji su pobjednici svojih skupina, a jedan od mogućih suparnika je Crvena zvezda koja je sigurno druga u skupini L

Finale Europske lige igrat će se 26. svibnja 2021. godine u Gdanjsku.

U posljednjem kolu za tjedan dana Dinamo će u Maksimiru ugostiti CSKA u susretu bez rezultatske važnosti, dok će Wolfsberger i Feyenoord istovremeno u Klagenfurtu igrati izravni dvoboj za drugo mjesto u skupini koje također vodi u 16-inu finala. Austrijskom sastavu za prolazak je dovoljan i bod, dok je nizozemskom velikanu potrebna pobjeda.

Tagovi: Europska liga, Dinamo, Wolfsberger, Feyenoord
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE