GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Evo što je Petković poručio Boysima

Evo što je Petković poručio Boysima
SMIRIVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.04.2024 / 08:26
Autor: SEEbiz
SPLIT - Neredi koje su izazvali navijači Hajduka nakon domaćeg poraza 0:1 od Dinama za ispadanje u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa obilježili su drugi derbi rivala na Poljudu u samo četiri dana.

U oba je minimalnim rezultatom slavio Dinamo te tako Hajduk izbacio iz utrke za prvenstvo i Kup. Činjenica da je Dinamo to napravio Hajduku na Poljudu samo je dodatno razbjesnila Torcidu.

Po eliminaciji Hajduka iz natjecanja u kojem je dvije uzastopne godine stizao do titule, domaći navijači utrčali su u teren. Sukobe većih razmjera spriječili su policija i zaštitari. Kad su navijači Hajduka počeli trčati u smjeru tribine na kojoj su Bad Blue Boysi, Dinamovi igrači i stručni stožer slavili pobjedu, nogometaši i treneri Dinama potražili su spas sprintom prema svlačionicama.

"Da su nam mjerili brzinu trčanja, bilo bi to preko 35 km/h, meni je skoro otišla zadnja loža. Neću to komentirati, nikome od nas ništa se nije dogodilo", izjavio je Jakirović.

No nisu svi dinamovci s terena bježali glavom bez obzira u tunel Poljuda pred stampedom pobješnjelih torcidaša. To su napravili svi osim jednog. S tribina Hajdukovog stadiona jasno se vidjelo kako Bruno Petković, dok svi njegovi spas od navijača Hajduka traže sprintom, travnjak Hajdukovog stadiona napušta laganim hodom. Naravno, zbog toga je među navijačima Dinama ionako obožavani Petković pokupio još simpatija.

No nije to jedino čime je Petković oduševio dinamovce. Golom je odlučio prvenstveni derbi, dok je gol za pobjedu u Kupu Kulenović zabio nakon njegovog šuta, ali iskazao se i nakon što su se smirili neredi na stadionu. Petković je, naime, jedini od gostujućih igrača došao pred Dinamove navijače na jugu Hajdukovog stadiona. Okružen specijalcima uzeo je od navijača megafon te im rekao:

"Hvala vam na podršci i hvala na svemu. Vani je puno ranjenih, policija moli da sad i mi ne provociramo i da ne razgovara s vama cijela momčad. Hvala na svemu, pobijedili smo, nastavit ćemo i dalje, vidimo se u nedjelju na Maksimiru."

Tagovi: petković, bbb, dinamo, torcida
PROČITAJ I OVO
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE