GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fury protiv Whytea 23. travnja na Wembleyu

Fury protiv Whytea 23. travnja na Wembleyu
BOKS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2022 / 12:03
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Britanski boksač Tyson Fury branit će svoj pojas prvaka po WBC-u verziji u teškoj kategoriji protiv sunarodnjaka Dilliana Whytea 23. travnja, objavio je Sky Sport.

Whyte je tijekom vikenda pregovarao o detaljima ugovora, a potpisao ga je nekoliko sati prije roka, a borba je na rasporedu 23. travnja na stadionu Wembley.

Fury će za ovaj meč zaraditi zagarantiranih 30 milijuna dolara, a Whyte 7.5 milijuna dolara, najviše ikad dobio u karijeri. Također, pobjedniku i bonus od četiri milijuna dolara. Kako su u Engleskoj ukinute gotovo sve epidemiološke mjere, za očekivati je da će Wembley nakon dugo vremena biti ispunjen do zadnjeg mjesta.

Whyte je u ožujku prošle godine u borbi za WBC pojas pobijedio ruskog boksača Aleksandra Povjetkina, dok je Fury obranio naslov u teškoj kategoriji prošlog listopada nakon što je u 11. rundi nokautirao Amerikanca Deontea Wildera.

Fury u 33 borbe ima 32 pobjede i jednu neodlučenu borbu, a Whyte u 30. mečeva ima dva poraza.

Pobjednik tog dvoboja mogao bi se boriti za ujedinjavanje svih pojaseva protiv pobjednika revanša između Ukrajinca Aleksandera Usika, prvaka WBA, WBO, IBF i IBO verzija i Britanca Anthonyja Joshue. Taj meč bi se trebao održati na proljeće.

Tagovi: Tyson Fury, Wembley, Dillian Whyte
PROČITAJ I OVO
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE