GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gdje će Luis Enrique?

Gdje će Luis Enrique?
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.03.2023 / 15:06
Autor: SEEbiz / index.hr
MADRID - Donedavni izbornik španjolske reprezentacije Luis Enrique traži novi posao, a prema pisanju stranih medija, kandidat je za dvije pozicije.

Jedna je klupa Chelseaja, na kojoj loše ide Grahamu Potteru, a druga klupa Atletico Madrida, s koje bi nakon 12 godina mogao otići Diego Simeone.

Fabrizio Romano javlja da se Luis Enrique želi vratiti trenerskom poslu, no da još uvijek nije bilo nikakvih razgovora s Chelseajem. Zanimljiva je i priča o njegovom mogućem prelasku u Atletico, kojim bi završila era Diega Simeonea, koja je započela još 2011. godine.

U skupini ovosezonske Lige prvaka s Portom, Club Bruggeom i Bayerom posljednje je mjesto zauzeo Atletico, a u La Ligi je trenutačno četvrti i bori se kako bi ostao među četiri najbolje momčadi u prvenstvu, čime bi osigurao nastup u Ligi prvaka i iduće sezone. No Atletico više nije ni izbliza konkurentan Realu i Barceloni na duge staze, a mediji najavljuju da bi Enrique trebao razbuditi momčad.

Nakon lošeg rezultata na Svjetskom prvenstvu, kojem je domaćin bio Katar, Luis Enrique napustio je izborničko mjesto Španjolske. Ranije u trenerskoj karijeri vodio je Romu, Celtu i Barcelonu, a još uspješniju igračku karijeru počeo je u rodnom Gijonu kao igrač Sportinga, nakon čega je vrlo dobro igrao za Real i Barcelonu.

Tagovi: Luis Enrique, Chelsea, Atletico Madrid
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE