GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Griezmann mjesec dana izvan travnjaka

Griezmann mjesec dana izvan travnjaka
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.07.2020 / 12:53
Autor: SEEbiz / H

BARCELONA - Francuski nogometni reprezentativac i napadač Barcelone Antoine Griezmann pretrpio je ozljedu kvadricepsa desne noge u dvoboju 36. kola španjolske lige protiv Valladolida te će propustiti posljednja dva prvenstvena kola kao i uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Napolija, priopćili su u nedjelju iz katalonskog kluba.

"Pregledom koji je obavljen u nedjelju ujutro ustanovljeno je da je Antoine Griezmann pretrpio ozljedu mišića kvadricepsa u desnoj nozi", stoji u Barceloninoj objavi za medije.

Griezmann je odigrao prvo poluvrijeme na gostovanju u Valladolidu, a u svlačionici je od trenera Quiquea Setiena zatražio da ga zamijeni zbog bolova u desnom natkoljeničkom mišiću.

Barcelona je pobjedom ostala u utrci s Real Madridom za naslov prvaka Španjolske, u kojoj zaostaje jedan bod za 'kraljevskim klubom' koji tek treba odigrati utakmicu 36. kola.

Do kraja prvenstva Barceloni su ostale još dvije utakmice: 16. srpnja će na Camp Nou ugostiti Osasunu, a 19. srpnja će gostovati kod Alavesa.

Osim tih utakmica, Griezmann će propustiti i uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka u kojem Barcelona 8. kolovoza dočekuje Napoli. Prvi dvoboj u Napulju završio je 1-1 pa je Kataloncima za prolaz dovoljno odigrati i utakmicu bez pogodaka, ali u slučaju da ih bude, Barceloni će za plasman na završni turnir u Lisabonu biti potrebna pobjeda.

U slučaju plasmana u čevrtfinale Barcelona bi se za polufinale najvjerojatnije borila protiv Bayerna, koji u Muenchenu mora obraniti prednost od 3-0 iz prvog dvoboja osmine finala protiv Chelseaja.

Tagovi: Antoine Griezmann, Barcelona, Valladolid, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Ovo je Modrićev komentar o novim hrvatskim dresovima
REAKCIJE
Ovo je Modrićev komentar o novim hrvatskim dresovima
ZAGREB - Hrvatska reprezentacija okupila se u Zagrebu pred odlazak u Kairo, gdje će u subotu igrati utakmicu protiv Tunisa na prijateljskom turniru kojim se priprema za Europsko prvenstvo.
Dinamo dobio ključnog člana Uprave i privremenog sportskog direktora
PRVI ZAJECOVI POTEZI
Dinamo dobio ključnog člana Uprave i privremenog sportskog direktora
ZAGREB - Novi Dinamov Izvršni odbor u ponedjeljak je održao prvu sjednicu od imenovanja 10. ožujka. Izvršni odbor raspravljao je o nekoliko pitanja, a najveća vijest je imenovanje Zvonimira Manenice kao novog člana Uprave.
Brunson blistao u San Franciscu za pobjedu Knicksa nad Warriorsima
NBA
Brunson blistao u San Franciscu za pobjedu Knicksa nad Warriorsima
NEW YORK - Još je jedna večer puna događaja za košarkaše u sjevernoameričkoj NBA ligi. Istaknuo se 27-godišnji Amerikanac Jalen Brunson. Zabio je 34 koša i bio ključni čovjek New York Knicksa pod obručima Chase Centera u San Franciscu, dok su Knicksi na gostovanju pobijedili Golden State Warriorse sa 119-112.
Igor Tudor je novi trener Lazija
TRENERI
Igor Tudor je novi trener Lazija
RIM - Hrvatski trener Igor Tudor (45) novi je trener Lazija. Naslijedio je Maurizia Sarrija, koji je ovaj tjedan napustio rimski klub.
Dinamo se oglasio oko ozljede Martina Baturine
OZLJEDA
Dinamo se oglasio oko ozljede Martina Baturine
ZAGREB - Nije izgledalo nimalo dobro jer Martin Baturina (21) je teren u Kranjčevićevoj morao napustiti uz pomoć Dinamovih liječnika i svi su s pravom bili zabrinuti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE