GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Guardiola: Ne znam što je s Kovačićem i Grealishem

Guardiola: Ne znam što je s Kovačićem i Grealishem
OZLJEDE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.09.2023 / 09:02
Autor: SEEbiz / index.hr
MANCHESTER - Manchester City startao je s pet pobjeda u prvih pet kola Premier lige.

Uz to, sastav Pepa Guardiole osvojio je europski Superkup protiv Seville, a u Community Shieldu poražen je od Arsenala. Aktualni engleski i europski prvak sutra otvara Ligu prvaka, a na Etihad mu stiže srpski prvak Crvena zvezda. City je velik favorit u toj utakmici, no Guardiola se uoči utakmice požalio kako ima puno problema s ozljedama igrača.

"Kada imate puno ozljeda, to vam nije problem danas ili dan kasnije, to je problem za sljedećih tri do pet utakmica. U Carabao kupu idemo u Newcastle. Žao mi je, ali ima utakmica koje ću morati igrati s igračima iz druge momčadi. De Bruynea i dalje nema, Stonesa također, za Kovačića i Grealisha ne znam... Kada imate cijelu momčad, onda idete u Newcastle s dobrom momčadi", rekao je Španjolac pa nastavio:

"Sada se samo odmaramo, oporavljamo i pokušavamo doći na utakmicu u što boljem stanju. Ja sam bio na odmoru, ali ovi momci su igrali 90 minuta s reprezentacijama, putujući iz Bolivije, Brazila... To je jako iscrpljujuće.

Pogledajte samo koliko momčadi imaju ozljeda. Alvarez iz West Hama je nakon 15-20 minuta drugog poluvremena morao van. Ne odnosimo se prema igračima na dobar način. Odgovorni smo za to kako se ponašamo prema njima."

Podsjetimo, hrvatski veznjak Mateo Kovačić nije nastupao ni za Hrvatsku u rujanskom kvalifikacijskom ciklusu zbog ozljede zadnje lože. Ozlijedio se prije utakmice s Latvijom, a potvrđeno je da je ozljeda ozbiljnija nego što se na prvu činilo pa ga na terenu neće biti najmanje do 21. rujna.ž

Tagovi: pEP GUARDIOLA, mANCHESTER City, Mateo kovačić, Jack Grealish
PROČITAJ I OVO
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
Sergeju Jakiroviću preminula majka
SUĆUT
Sergeju Jakiroviću preminula majka
ZAGREB - Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igra veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a, a uoči utakmice Dinamov trener Sergej Jakirović (47) doživio je veliku obiteljsku tragediju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE