GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo

Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2024 / 17:01
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.

“Prvo: dobro smo se pripremili. Drugo: igramo na Rujevici. Treće: pobijedit ćemo ih. Nikad dosad ga nisam pobijedio. Ali to je kao da pitate trenera Pise zašto nikad nije pobijedio Inter. Dolazio sam na Maksimir s Goricom, dvaput im uzeo bod. Dinamo je naš najbolji klub. Nisam ni Hajduk nijednom dobio dok nisam došao u Rijeku. Pa sam ih onda dobio triput zaredom. OK, nisam dobio ni Dinamo. Do nedjelje.

Ista je bila priprema kao što bi bila da smo pobijedili Lokomotivu. Doveli smo se u situaciju da četiri kola prije kraja sami odlučujemo o sebi, u ovu situaciju da se borimo za prvaka. Odite 400 km južnije pa pitajte… Mislim da bi 80 posto ljudi u Splitu bi dalo 10 godina života da mogu biti u našoj poziciji", rekao je trener Rijeke.

"Ova utakmica neće ništa definitivno odlučiti. Jedan rezultat bi možda odlučio sve, ali: to se neće dogoditi. Dakle, sve sam rekao. Hoće li Dinamo zaigrati s dva napadača? Ne znam. Mislim da će igrati napadački”, rekao je Sopić i zaključio:

“Kad igraju prvi i drugi, naravno da je to šlager sezone, četiri kola prije kraja. Želimo biti u poziciji da i nakon ove utakmice sami odlučujemo o svojoj sudbini. Trenutačno su nam svi igrači zdravi, do nedjelje ćemo vidjeti. Ni ja, ni kolega Jakirović nećemo izmišljati toplu vodu, možda 1-2 nova igrača i to je to."

Tagovi: sopić, rijeka, dinamo, jakirović
PROČITAJ I OVO
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
TRENERI
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
MADRID - Hrvatskom treneru ističe ugovor s Torinom i među favoritima je za posao novog trenera španjolske Seville, koju na kraju sezone napušta Quique Flores Sanchez.
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
RUKOMET
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
ZAGREB - Ivan Čupić (39) na kraju sezone završava prebogatu i uspješnu rukometnu karijeru. Popularni Čupko je danas i službeno objavio kraj karijere, a posljednju će utakmicu odigrati najvjerojatnije u četvrtak (23. svibnja, 18 sati) protiv Nexea.
Toni Kroos završava karijeru
EMOTIVNA OBJAVA
Toni Kroos završava karijeru
BERLIN - Toni Kroos je preko Instagrama objavio oproštaj od Real Madrida, ali i karijere, na kraju sezone.
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
TRENERI
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
ZAGREB - Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (46) po svemu sudeći bit će novi trener saudijskog prvoligaša Al Taawouna.
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
BIJES
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
MADRID - U Real Madridu ne miruju i već se mislima okreću novoj sezoni. Naveliko se promišlja o brojnim promjenama i nekim prinovama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE