GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Halilovič se napokon skrasio

Halilovič se napokon skrasio
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.10.2023 / 08:03
Autor: SEEbiz
AMSTERDAM - Alen Halilović lutao od kluba do kluba tražeći onaj u kojem će moći dokazati zašto su ga nekoć zvali nasljednikom Luke Modrića, a na počecima karijere kad je stigao u Barcelonu i hrvatskim Messijem.

Zbog dijela karijere koju je proveo u Španjolskoj nekadašnji hrvatski reprezentativac i dalje je zanimljiv i tamošnjim medijima pa otud sad i kraća priča o njemu u Sportu.

"Čini se da je nekadašnji igrač Barcelone i Sportinga s 27 godina, nakon što je godinama imao spakiran kovčeg, pronašao mjesto za sebe. Alen Halilović ponovno uživa u nogometu i ponovno izgleda kao igrač koji je blistao u Hrvatskoj i zbog kojeg su se povlačile pretjerane usporedbe", piše Sport podsjećajući na usporedbe s Modrićem i nadimak prema kojem ga se povezivalo s možda i najboljim nogometašem svih vremena.

"Realnost je da Halilović nikad nije dobio šansu u Barcinoj prvoj momčadi i da je tek u Sportingu, kome je bio posuđen, pokazivao naznake da bi mogao postati igrač koji radi razliku među elitom", dodaje se i podsjeća na njegov put.

Halilović je od Dinama preko Barcelone i njene B momčadi te Sportinga 2016. preselio u HSV, no ni tamo se nije dokazao pa je proslijeđen Las Palmasu. Prije pet godina potpisao je za Milan koji ga je slao u Standard Liege i Heerenveen, potom je bio igrač Birminghama, zatim Readinga i Rijeke prije no što je u srpnju ove godine stigao u Fortunu Sittard.

U sedam utakmica za nizozemski klub, Halilović je odigrao 602 minute, zabio gol i asistirao te napokon dobio ulogu koja nije epizodna. Zablistao je u utakmici protiv Volendama, nastavlja Sport i na kraju svoje čitatelje informira o Halilovićevim dobrim igrama nakon godina lutanja i njegovom nadom da će se dokazati kao važan igrač ove sezone u nizozemskom prvenstvu.

Tagovi: Alen Galilović, Barcelona, Dinamo, Fortuna Sittard
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE