GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HNS dobio sedam ponuda za kupnju tv prava

HNS dobio sedam ponuda za kupnju tv prava
PONUDE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2020 / 16:55
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nakon što je u ponedjeljak 11. svibnja istekao rok za dostavu ponuda za pregovore oko kupnje televizijskih i povezanih prava koje je ponudio Hrvatski nogometni savez, u sjedištu HNS-a danas je održano otvaranje pristiglih ponuda uz prisustvo predstavnika klubova Hrvatski Telekom Prve lige.

Do zaključenja roka, u Hrvatski nogometni savez pristiglo je sedam ponuda, iz Hrvatske i inozemstva, za kupnju TV i povezanih prava, što svjedoči o velikom zanimanju za natjecanja navedena u HNS-ovom međunarodnom pozivu.

Ispred HNS-a, otvaranju ponuda nazočili su izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić, dopredsjednik HNS-a Robert Markulin, tajnik HNS-a Vladimir Iveta te tajnik oformljenog Povjerenstva Jurica Bodrožić.

Otvaranju ponuda prisustvovali su i predstavnici svih klubova HT Prve lige osim Slaven Belupa, a postupku je svjedočio i javnobilježnički prisjednik Boro Bubnjić.

Nakon otvaranja ponuda za pregovore za kupnju TV prava, održan je i sastanak s predstavnicima klubova na temu natjecanja, u kontekstu globalne pandemije koronavirusa i njenog utjecaja na nogomet.

Radi se o televizijskih pravima od 2022. do 2029. godine, a za sada nije poznato tko je spreman najviše platili i kojem se iznosu radi.

Nakon što vodstvo HNS-a obavi razgovore s ponuđačima, o rezultatima pregovora obavijestit će klubove, a konačnu odluku trebao bi donijeti Izvršni odbor HNS-a.

Tagovi: Hrvatski nogometni savez, Hrvatska nogometna liga, televizijska prava
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE