GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HNS: U Svetom Ivanu Zelini novi teren s umjetnom travom

HNS: U Svetom Ivanu Zelini novi teren s umjetnom travom
INFRASTRUKTURA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.11.2022 / 17:55
Autor: SEEbiz / H
SVETI IVAN ZELINA - Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Marijan Kustić otvorio je u Svetom Ivanu Zelini novi teren s umjetnom travom Nogometnog kluba Zelina, stoji na web-stranici HNS-a.

"Drago mi je da u Svetom Ivanu Zelini otvaramo dvadeseti teren s umjetnom travom, pritom zahvaljujem predsjedniku Nogometnog kluba Zelina, Miji Stipiću, koji je uistinu bio uporan kad je u pitanju realizacija ovog projekta. Hrvatski nogometni savez participirao je s umjetnom travom u iznosu od dva milijuna i 400 tisuća kuna, naš je cilj ulaganje i poticanje čelnika lokalnih samouprava da također ulažu u infrastrukturu, a ovo je najbolji primjer kvalitetne suradnje. Radujem s daljnjim ulaganjima u umjetnu travu širom Hrvatske”, rekao je prvi čovjek hrvatskog nogometa Kustić.

Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je delegaciju HNS-a, koju su činili i dopredsjednik Nenad Črnko, ujedno i predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije, član Izvršnog odbora Nenad Horvatić, ujedno i predsjednik Komisije za infrastrukturu, izvršni direktor Tomislav Svetina, voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš, a svečanom otvaranju prisustvovali su i predsjednik Nogometnog kluba Zelina, Mijo Stipić te gradonačelnik Svetog Ivana Zeline, Hrvoje Košćec.

ve godine su, osim u Svetom Ivanu Zelini, već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Kustošiji, Krapini, Metkoviću, Novom Marofu, Kutini i Gospiću, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama.

Fotografija: Drago Sopta, HNS

Tagovi: Sveti Ivan Zelina, Hrvatski nogometni savez, Marijan Kustić,
PROČITAJ I OVO
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
Sergeju Jakiroviću preminula majka
SUĆUT
Sergeju Jakiroviću preminula majka
ZAGREB - Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igra veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a, a uoči utakmice Dinamov trener Sergej Jakirović (47) doživio je veliku obiteljsku tragediju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE