GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hoxha je novi igrač Dinama

Hoxha je novi igrač Dinama
SLUŽBENO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.01.2024 / 06:39
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Službeno je potvrđeno kako je dosadašnji lijevi krilni napadač Slaven Belupa Arber Hoxha (25) novi igrač Dinama. Hoxha je odradio liječnički pregled i sada će se pridružiti momčadi Sergeja Jakirovića na pripremama u Rovinju uoči nastavka sezone SuperSport HNL-a.

"Iznimno mi je drago što sam postigao dogovor s Dinamom i postao novi igrač ovog velikog, najvećeg kluba u Hrvatskoj! Zahvaljujem bivšim suigračima i treneru na svim iskustvima, na svemu što su me naučili, no sada za mene kreće pravo dokazivanje u punom smislu te riječi.

Dugo vremena je moja želja bila zaigrati za Dinamo, i čim sam čuo da postoji interes kluba za mene, ni trenutka nisam sumnjao u rasplet cijele priče, koji se na koncu i dogodio. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da skupa dođemo do brojnih uspjeha i trenutaka za pamćenje", rekao je za Dinamovu stranicu.

Kako doznajemo, Dinamo je za reprezentativca Kosova platio Slavenu odštetu od milijun eura uz 15% od sljedećeg transfera te se odrekao postotka budućeg transfera koji je trebao imati za Mateja Šakotu, svog bivšeg igrača koji trenutno nastupa za Slaven

Hoxha je u Slaven stigao u veljači 2022. iz Lokomotive, koja ga je pak dovela iz Prištine godinu dana ranije. Do sada je za Slaven odigrao 63 utakmice te upisao 11 golova i sedam asistencija, a posebno dobro igra ove sezone, kad je Dinamu zapeo za oko.

Igrač je silno želio doći u Maksimir, a ove zime pratio ga je i Hajduk čiji je interes u međuvremenu splasnuo. Hoxha prema Transfermarktu vrijedi 900.000 eura, a do sada je triput igrao za reprezentaciju Kosova.

Tagovi: HOXHA, DINAMO, SLAVEN
PROČITAJ I OVO
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE