GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska uvjerljiva protiv Angole

Hrvatska uvjerljiva protiv Angole
SP U RUKOMETU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.01.2021 / 19:40
Autor: SEEbiz
KAIRO - Hrvatska rukometna reprezentacija je u drugom kolu skupine C s dosta muke, puno teže nego što konačni rezultat pokazuje, pobijedila Angolu 28:20.

Protiv nominalno najslabije reprezentacije u skupini Hrvatska je do pobjede stigla tek u drugom poluvremenu. U prvih 30 minuta momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, nakon prvih 15 minuta bilo je 6-4 za Angolu samo da bi Hrvatska serijom 4-0 preuzela prednost, a u toj seriji vrlo je važan bio i obranjeni sedmerac Pešića. No, nakon što je Hrvatska po prvi put stigla do dva gola prednosti uslijedilo je isključenje Mamića što je Angola iskoristila za postizanje tri gola u nizu i prednost 9-8. Ipak, Hrvatska je s dva gola u posljednjoj minuti prvog poluvremena ipak stigla do vodstva 12-11 pred odmor.

Možda i ključan trenutak susreta dogodio se u 38. minuti kada je kod vodstva Hrvatske 15-13 Angola dobila sedmerac, no Chicola je loptom izravno u glavu pogodio Pešića i zbog toga dobio crveni karton. Hrvatska je igrača više iskoristila za bijeg na 18-13, a do kraja susreta prednost naše reprezentacije narasla je na osam.

Najefikasniji u reprezentaciji Hrvatske bio je Ivan Čupić sa šest golova, pet je dodao Ivan Martinović s pet, dok je Ferreira postigao četiri gola za Angolu.

U drugom susretu 2. kola Katar je svladao Japan sa 31-29, pa nakon dva kola Katar vodi na ljestvici s četiri boda, Hrvatska je druga s tri, Japan treći s jednim, a Angola posljendja bez bodova.

Za dva dana Hrvatska će u 3. kolu igrati protiv Katara od 18 sati susret za prvo mjesto u skupini.

Tagovi: hrvatska rukometna reprezentacija, Ivan Martinović, Ivan Pešić, Ivan Čupić, Lino Červar, Zlatko Horvat, Matija Bilušić
PROČITAJ I OVO
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE