GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatski nogometni savez donio odluku o prekidu svih natjecanja do 31. ožujka

Hrvatski nogometni savez donio odluku o prekidu svih natjecanja do 31. ožujka
OČEKIVANO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.03.2020 / 07:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski nogometni savez, sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za šport, donio je odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja do 31. ožujka 2020. godine, objavljeno je u četvrtak na internetskom portalu HNS-a.

"Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za šport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj - muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, odnosno svih utakmica mladeži, seniora i veterana do 31. ožujka 2020. godine.

Za treninge se preporuča pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.

Kao i do sada, HNS će pozorno pratiti razvoj situacije s epidemijom koronavirusa SARS-CoV-2 te će, prema preporukama javno-zdravstvenih institucija, po potrebi odrediti nove mjere imajući u vidu prije svega zdravlje nogometaša, gledatelja i svih drugih nogometnih aktera. O svim daljnjim mjerama nogometna će obitelj i javnost biti pravodobno obaviješteni", navodi se u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza.

Tagovi: Hrvatski nogometni savez, Hrvatska nogometna liga
PROČITAJ I OVO
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
RUKOMET
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
ZAGREB - Ivan Čupić (39) na kraju sezone završava prebogatu i uspješnu rukometnu karijeru. Popularni Čupko je danas i službeno objavio kraj karijere, a posljednju će utakmicu odigrati najvjerojatnije u četvrtak (23. svibnja, 18 sati) protiv Nexea.
Toni Kroos završava karijeru
EMOTIVNA OBJAVA
Toni Kroos završava karijeru
BERLIN - Toni Kroos je preko Instagrama objavio oproštaj od Real Madrida, ali i karijere, na kraju sezone.
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
TRENERI
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
ZAGREB - Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (46) po svemu sudeći bit će novi trener saudijskog prvoligaša Al Taawouna.
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
BIJES
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
MADRID - U Real Madridu ne miruju i već se mislima okreću novoj sezoni. Naveliko se promišlja o brojnim promjenama i nekim prinovama.
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE