GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inter svog najboljeg igrača ipak prodaje Chelseaju

Inter svog najboljeg igrača ipak prodaje Chelseaju
PRODAJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.08.2021 / 17:32
Autor: SEEbiz / tportal
MILANO - SkySports tvrdi kako je Romelu Lukaku nakon nekoliko dana razmišljanja rekao čelnicima Intera da prihvate ponudu od 128 milijuna eura koju je za njega ponudio Chelsea.

Na odlazak iz Intera sigurno je utjecala i činjenica da bi Lukaku u Chelseaju trebao zarađivati 12 milijuna eura, a s maksimalno ispunjenim bonusima ta bi zarada mogla ići i do 15 milijuna eura na godinu!

Ovo bi bio Lukakuov drugi dolazak na Stamford Bridge jer je s 'bluesima' imao ugovor od 2011. do 2014. godine, ali većinu vremena proveo je na posudbama u West Bromwich Albionu i Evertonu. Za Chelsea je odigrao samo 10 utakmica i nije zabio niti jedan jedini gol, pa su ga u ljeto 2014. godine prodali Evertonu za samo 35 milijuna eura, piše tportal.

Sad će ga Chelsea vratiti za čak 128 milijuna eura, ali teško je shvatiti Interovu logiku jer ostaje bez svog najboljeg nogomataša i prvog strijelca, igrača koji im je nakon 11 godina čekanja napokon donio titulu prvaka.

Uz sve to, Inter u ovom poslu praktički neće ni vidjeti više od polovice od ovih 128 milijuna eura. Naime, engleski mediji tvede kako 'nerazzurri' još uvijek Manchester Unitedu duguju 55 milijuna eura za Lukakuov transfer od prije dvije godine, a uz to United ima pravo i na postotak od budućeg transfera (između 5 i 10 posto)!

Dakle, prema nekim izračunima, 'crvenim vragovima' će sigurno pripasti više od 60 milijuna eura ako Inter svog najboljeg igrača proda Chelseaju. Na Old Traffordu već otvaraju šampanjac...

Za ostatak novca će 'nerazzurri' krenuti u kupovinu novog napadača, a prvi na listi želja je Duvan Zapata iz Atalante.

Tagovi: Inter, Romelu Lukaku, Chelsea, Duvan Zapata, Manchester United
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE