GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivica Obrvan napustio mjesto izbornika rukometne reprezentacije BiH

Ivica Obrvan napustio mjesto izbornika rukometne reprezentacije BiH
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.03.2022 / 20:00
Autor: SEEbiz / H
MOSTAR - Hrvatski stručnjak Ivica Obrvan odlučio je napustiti izborničku klupu Bosne i Hercegovine nezadovoljan zbog neispunjavanja obveza rukometnog saveza BiH, ali i izjava predsjednika tamošnjeg saveza kako je s njim sklopljen štetan ugovor.

"Poštovani, želim Vas ovim putem informirati kako nastavak suradnje s rukometnim savezom BiH više nije moguć, kako zbog činjenice da ne ispunjavate svoje obveze, ali i posebno nakon medijskih istupa proteklih dana od predsjednika Umičevića", stoji u pismu kojega je rukometnom savezu BiH uputio proslavljeni hrvatski rukometaš i stručnjak.

Mediji navode kako je razlog nezadovoljstva činjenica da Obrvanu nije isplaćeno više plaća, a predsjednik rukometnog saveza BiH Marinko Umičević izjavio je za lokalne medije kako je s hrvatskim stručnjakom sklopljen štetan ugovor. Prema istim navodima mjesečna Obrvanova plaća je 5000 eura, a ugovor je sklopljen do 2025. godine.

On je u dopisu izvijestio kako će vodstvo rukometnog saveza kontaktirati njegov odvjetnik. Ivica Obrvan preuzeo je reprezentaciju BiH prošle godine i s njim na čelu je ta reprezentacija nastupila na Europskome prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj.

Obrvan odlazi s izborničke klupe samo pet dana prije susreta s Grčkom s kojom se reprezentacija BiH sastaje u predkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ivica Obrvan je, podsjetimo, i glavni trener rukometnog kluba Zagreb.

Tagovi: Ivica Obrvan, rukometna reprezentacija BiH
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE