GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakirović ljut zbog Dalićeve odluke

Jakirović ljut zbog Dalićeve odluke
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.10.2023 / 08:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Više bih volio da preskoči reprezentaciju. U derbiju s Hajdukom je želio igrati iako je bila šansa da će obnoviti ozljedu. Nadam se da će biti pametniji i igrati samo kad bude sto posto spreman. To su rečenice koje je trener Dinama Sergej Jakirović kazao nakon utakmice Dinama i Istre 1961 na Maksimiru. Međutim, Petko nije bio pametniji.

Iako bi s druge strane, trebao dobiti nagradu "Vatreno srce" jer je želju za igranjem u nacionalnoj vrsti stavio ispred svog zdravlja.

Želio je igrati protiv Turske kad je vidio da na terenu ništa ne štima. Dalić mu je ispunio želju, a kasnije se pokajao, kazavši da ga nije trebao gurnuti na teren Opus Arene te da Petković nije spreman!? Rekli bismo, dobro jutro izborniče...

Naravno, ne trebate biti previše mudri i zaključiti da u plavom domu nisu sretni s takvim razvojem događaja, pišu Sportske novosti. Trener Jakirović je mislio da će Petković, koji je osim za reprezentaciju iznimno važan za Dinamo, preskočiti utakmicu s Turcima. Ipak, iz plavog doma jučer nisu željeli ništa komentirati na tu temu. Zaključujemo da je razlog činjenica da Vatreni danas igraju toliko bitnu utakmicu s Walesom, pa ne žele u Maksimiru na bilo koji način dolijevati benzin na vatru. Ne žele "bušiti" nacionalnu vrstu, "oprati" Dalića, drže da je igranje Petkovića protiv Turaka voda koja je prošla ispod mosta, te da se tu ionako ništa više ne može napraviti.

I to je s Dinamove strane u redu, to je ona priča "prošla baba s kolačima". Ipak, treba naglasiti da Petković od zagrebačke utakmice s Astanom u prvom kolu Konferencijske lige nije normalno trenirao. I realno nije bilo normalno da uopće bude na ovom okupljanju reprezentacije. Dinamu sad kreće razdoblje koje može prelomiti kompletnu sezonu, i kad se radi o HNL-u i Konferencijskoj ligi, krucijalan je igrač za Jakirovićevu momčad, dijeli kapetansku traku s Arijanom Ademijem, Dinamo nije isti s njim kao i bez njega.

Bilo bi logično i normalno da je za vrijeme ove reprezentativne akcije ostao u klubu i oporavio se potpuno za sve ono što slijedi. Ovako je nakon Osijeka, umjesto u Zagreb, opet otputovao u Beograd, kod poznate beogradske liječnice Marijane Kovačević. Znači li to da mu se na utakmici s Turskom pogoršalo stanje? Nekako je logično zaključiti da jest, jer da je sve O.K., onda bi se vratio u Maksimir... No nećemo ništa prejudicirati. Saznajemo da bi se Petković na treningu Sergeja Jakirovića trebao pojaviti u ponedjeljak, te će se onda i definitivno utvrditi kako stvari stoje s njegovim zdravstvenim stanjem. Ovako na prvu, teško je vjerovati da će moći zaigrati u sljedećem kolu kad Modri gostuju kod Gorice.

Tagovi: Petković, Dalić, Jakirović, Dinamo
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE