GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakirović seli na klupu standardnog napadača

Jakirović seli na klupu standardnog napadača
SELIDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.03.2024 / 16:49
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamov trener, Sergej Jakirović, za prvu utakmicu osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a ne može računati na ozlijeđene Bulata i Ogiwaru.

Oporavak se odužio, obojicu muče gležnjevi, mali su izgledi da bi mogli biti spremni i za nedjeljni prvenstveni okršaj sa Slaven Belupom u Zagrebu. No o prvenstvenoj će se utakmici razmišljati tek nakon dvoboja s Grcima, a podsjetimo da u četvrtak neće biti ni Ademija, Pierrea-Gabriela i Brodića, koji nisu prijavljeni za nastup u Konferencijskoj ligi.

U Maksimiru su osječki remi okrenuli na pozitivnu stranu, ozračje u svlačionici nije poremećeno uoči gostovanja PAOK-a, svjesni su Plavi da će za dobar rezultat morati ponuditi kudikamo bolje izdanje od onoga u Opus Areni, morat će Dinamo odigrati utakmicu na razini na kojoj je bio protiv Betisa. Barem...

Ne smiju se događati pogreške poput onih protiv Osijeka, Dinamo je praktički domaćinu nakon svojih kikseva poklonio tri zicera, no samo je jednom bio kažnjen. I takve potankosti najviše muče Jakirovića, kao i spoznaja da Dinamo strahovito oscilira i čovjek nikad ne može znati kakvu će utakmicu odigrati. Taj nedostatak kontinuiranih dobrih igara najveći je Dinamov ovosezonski problem...

Kako sad stvari stoje, neće biti previše promjena u sastavu. U Osijeku su zakazali krilni napadači, Kaneko i Hoxha nisu bili opasni i vjerojatno će na klupu preseliti Kaneko, a u momčad će ući Špikić.

Sve bi ostalo trebalo biti kao u Osijeku. Dakle, na vratima će biti Nevistić, koji mora biti znatno koncentriraniji prije nego odluči istrčati iz svog kaznenog prostora. Ispred njega bit će Ristovski, Bernauer, Theophile i Perković, pa iako se Bernauer požalio na lakšu ozljedu poslije Osijeka, trebao bi se oporaviti do četvrtka. U veznom će redu ordinirati Mišić, Sučić i Baturina, na krilima Špikić i Hoxha, a u vrhu napada Petković.

Samo, doista ga i očekujemo u vrhu napada, u Osijeku Petkovića baš i nije bilo u suparničkom 16-ercu i bila je to jedna od slabijih ovosezonskih igara hrvatskog reprezentativca. A kad ne igra Petković, onda i Dinamo “kašljuca”.

Plavima su neophodni njegovi golovi i asistencije, posebno protiv PAOK-a, a na takvim je, velikim utakmicama, Petković uvijek pružao najviše...

Tagovi: jakirović, dinamo, kaneko, špikić, petković, paok, ogiwara, brodić
PROČITAJ I OVO
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE