GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakirović: Velike pohvale za Baturinu i Petkovića

Jakirović: Velike pohvale za Baturinu i Petkovića
NAKON POBJEDE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.03.2024 / 22:08
Autor: SEEbiz
SPLIT - Velika pobjeda Dinama na Poljudu 0:1 ostavila je Zagrepčane u igri za naslov prvaka. Hajduk je sve dalje od tog cilja.

Trener Modrih Sergej Jakirović nekoliko puta 'visio' ove godine, vjerojatno bi i nakon ove da ju je izgubio.

Evo što je rekao nakon slavlje na Poljudu:

'Čestitam dečkima na borbenoj utakmici, nije bilo nimalo jednostavno, vjetar se mijenjao iz minute u minutu. Možda smo malo griješili na početku, Hajduk je tad imao dvije šanse, ali kasnije kad smo stavili posjed pod kontrolu onda smo bili bolji. Znali smo da će kod Hajduka u drugom dijelu ući još jedan napadač, ali probleme nam je radio i vjetar koji je promijenio smjer', rekao je smireni Jakirović koji je posebno pohvalio strijelca jedinog gola Petkovića:

'On je u hrvatskoj reprezentaciji pokazao koliko je važan. Zdrav je i falio nam je i evo nagradio se danas pogotkom. Na Baturini se vidjelo da je prije pauze malo fizički pao, ali odmah nakon Rudeša je rekao da će napraviti sve da bude spreman za danas i jako sam zadovoljan kako je odigrao.'

'Najavio sam da čovjek sudi po pravilima, nema veze koji je faul, je li prvi ili peti. Bilo nam je to malo i opterećenje jer je Pierre-Gabriel rano dobio karton, a onda i Ristovski. Mislio sam da ćemo na poluvremenu vaditi jednog od njih, ali obojica su stabilizirali. Čuo sam da Dinamo dugo nije dobio na Poljudu tamo od 2020., ne mogu vjerovati da je toliko dugo prošlo. Vidi se koliko je to teško za postići'.

Dolazi srijeda i susret s istim protivnikom na istom mjestu u srijedu u SuperSport Hrvatskom nogometnog kupu.

'Morat ćemo biti još bolji ako želimo u finale.'

Tagovi: jakirović, hajduk, baturina, petković
PROČITAJ I OVO
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE