GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Još jedan velikan u utrci za Danija Olma

Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2024 / 15:59
Autor: SEEbiz
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.

Prije nekoliko dana španjolski su mediji objavili kako je Real Madrid odustao od angažmana Danija Olma. Prioritet je Kylian Mbappe, pa je vrlo vjerojatno da ovog ljeta za još jedan veliki transfer 'kraljevi' neće imati dovoljno novca.

Potom se u priču ubacila Barcelona koja bi Olma vrlo rado vratila u svoje redove, no Katalonci su velikim financijskim problemima i u ovom trenutku je malo vjerojatno da bi mogli platiti traženih 60 milijuna eura. Nagađalo se da bi ga željeli otkupiti 'na kredit' kroz nekoliko godina, ali RB Leipzig traži cijelu odštetu odmah.

U konkurenciji je i Manchester City, Pep Guardiola ga vidi kao idealnu zamjenu za Kevina De Bruynea, a novac za 'građane' nikad nije bio problem. Uz to bi 'spario' Olma s nekadašnjim suigračima iz Dinama, Joškom Gvardiolom i Mateom Kovačićem.

No, njemački mediji sad otvaraju 'novu frontu' u sagi oko novog kluba Danija Olma jer se 'u igru' ubacio i minhenski Bayern! Glavnu ulogu u cijelom transferu ima sportski direktor Bavaraca Max Eberl, koji je istu ulogu obavljao u RB Leipzigu, ima visoko mišljenje o Olmu i volio bi ga dovesti u München! Pitanje je samo hoće li Leipzig pristati na prodaju svog ponajboljeg igrača izravnom konkurentu u Bundesligi...

Situacija se dodatno 'zakuhala' jer se u borbu za Danija Olma uključio i Manchester United. Nova vlasnička garnitura na Old Traffordu priprema veliku ljetnu čistku, a Olmo je visoko na listi želja 'crvenih vragova' koji bez obzira na cijenu moraju oplemeniti svoj vezni red.

Tagovi: olmo, leipzig, real, barcelona, bayern, dinamo
PROČITAJ I OVO
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
Sergeju Jakiroviću preminula majka
SUĆUT
Sergeju Jakiroviću preminula majka
ZAGREB - Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igra veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a, a uoči utakmice Dinamov trener Sergej Jakirović (47) doživio je veliku obiteljsku tragediju.
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE