GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Juranović ipak neće u redove engleskog velikana

Juranović ipak neće u redove engleskog velikana
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.01.2023 / 16:52
Autor: SEEbiz / index.hr
GLASGOW - Hrvatski reprezentativac Josip Juranović sve je dalje od prelaska u Manchester United, pišu škotski mediji. Jedan od njih, Football Scotland, navodi detalje zbog kojih su u Manchesteru odustali od dovođenja jednog od najboljih hrvatskih nogometaša s proteklog Svjetskog prvenstva.

"Branič Celtica je u iščekivanju transfera koji bi ga iz Glasgowa trebao odvesti u neki jači klub nakon sjajnih nastupa za Hrvatsku u Kataru. Momčad iz talijanske prve lige Monza već je poslala ponudu Celticu za Juranovića. Iz Manchester Uniteda su navodno poručili da čelnici Celtica pričekaju s tom ponudom Monze jer su zainteresirani za Juranovića, ali su prije toga morali odlučiti što će napraviti s desnim bekom Aaronom Wan-Bissakom" pišu Škoti.

No Daily Mail je objavio da je trener Manchestera Erik ten Hag zadovoljan s igrom bivšeg obrambenog igrača Crystal Palacea te mu želi dati još jednu priliku. United ima i Diega Dalota na desnom boku pa se u ovom trenu čini da za Juranovića mjesta nema.

Ipak, čini se da će Celtic teško zadržati Juranovića u momčadi nakon ove zime. "Celtic će pronaći način da proda 27-godišnjaka jer za njega već imaju dobre zamjene. Tu su Alistair Johnson i Anthony Ralston", piše škotski portal.

Tagovi: Josip Juranović, Celtic, Manchester United
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE