GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klub iz Marbelle ispričao se Đokoviću

Klub iz Marbelle ispričao se Đokoviću
ISPRIKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.05.2020 / 20:46
Autor: SEEbiz / H
MARBELLA - Teniski klub "Puente Romano" iz španjolske Marbelle ispričao se prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću, kojemu su u ponedjeljak dopustili trening na njihovom terenu, iako prema mjerama obrane od širenja novog koronavirusa u Španjolskoj, tenisači na to još nisu imali pravo.

Đoković se povratkom na teniski teren pohvalio objavivši video na svom profilu na Instagramu, misleći da ne čini ništa protuzakonito, jer su u ponedjeljak na snagu stupile ublažene mjere obrane od širenja novog koronavirusa, čime je određenim profesionalnim sportašima omogućeno ponovno treniranje.

No, na listi se nisu našli i tenisači, koji će na red doći 11. svibnja, što je objavom pojasnio i Španjolski teniski savez. Tenisači su mogli početi trenirati individualno na otvorenim površinama, ali ne i u teniskim klubovima.

"Mi smo shvatili da je profesionalnim sportašima dopušteno treniranje i omogućili smo g. Đokoviću korištenje naših sadržaja. Nakon razgovora sa teniskim savezom pojašnjeno nam je da moramo čekati do 11. svibnja za korištenje sadržaja teniskog kluba", objavio je teniski klub u svom priopćenju.

"To smo pojašnjenje podijelili s g. Đokovićem i dogovorili se da će nastaviti trenirati od tog dana. Žao nam je što smo krivim tumačenjem pravila, u dobroj namjeri, doveli g. Đokovića u nezgodan položaj", ispričali su se iz kluba.

U ponedjeljak je, prema vlastitom priznanju, trenirao i Đokovićev veliki suparnik i drugi tenisač svijeta Rafael Nadal. No, njegov je trening organiziran na privatnom terenu pa je upitno je li Nadal prekršio pravila koja je donijela španjolska vlada.

Tagovi: Novak Đoković, Marbella, koronavirus u Španjolskoj, Puente Romano
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE