GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Livaković: Lopta malo pleše, ali naviknut ćemo se

Livaković: Lopta malo pleše, ali naviknut ćemo se
UOČI MAROKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2022 / 17:06
Autor: SEEbiz / H
DOHA - Nakon što je za hrvatsku reprezentaciju branio na EURO-u 2020. godine, Dominik Livaković će biti prvi vratar "Vatrenih" i na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Katru.

Livaković je naglasio kako je iznimno ponosan što ima priliku braniti na vratima hrvatske vrste.

"Prvi nastup za reprezentaciju bio mi je ostvarenje sna, ovo je samo nastavak i ponosan sam zbog toga," kazao je na novinarskoj konferenciji u hrvatskom trening kampu u Dohi.

U brojnim analizmama strani mediji ne daju previše izgleda svjetskom doprvacima za novi veliki rezultat. Livaković je istaknuo kako ih takvi napisi samo dodano motiviraju.

"Naravno da nas takvi istupi motiviraju. Tako smo bili ispračeni i prije puta u Rusiju pa smo svima pokazali. Prva utakmica je najvažnija, idemo utakmicu po utakmicu, vidjet ćemo što će se dogoditi nakon toga," kazao je.

Pojedini engleski mediji su u svojim analizama naveli kako će vratari i napadači biti najslabije točke "Vatrenih" na svjetskom prvenstvu.

"Ne znam što da kažem na to, mogu pisati i govoriti što žele. Mi ćemo se potrduditi da ne bude tako, vjerujem kako imamo dovoljno kvalitetne i napadače i golmane. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, ja se osjećam odlično, dobro branim i nadam se tako tako i ostati."

Osvrnuo se i na novu loptu za koju stručnjaci tvrde kako će ti biti najbrža do sada.

"Trebat će nam malo vremena da s priviknemo, ali mislim da će to biti brzo. Lopta, malo pleše, ali samo je pitanje vremena kada ćemo se naviknuti."

Hrvatska otvara World Cup u srijedu, 23. studenog utakmicom protiv Maroka.

"Gledali smo Maroko, treneri su nam dali informacije. Idućih dana ćemo ih dodatno analizirati, odlična su ekipa. Gledao sam ih i prije okupljanja, imaju odlične igrače," zaključio je Livaković.

Tagovi: Dominik Livaković, hrvatska nogometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE