GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Loše vijesti za Arijana Ademija i Dinamo

Loše vijesti za Arijana Ademija i Dinamo
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.10.2021 / 16:26
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Velika neizvjesnost 'ubija' sve u Dinamu nakon što se u jučer u klub vratio ozlijeđeni Arijan Ademi. Podsjetimo, kapetan 'modrih' stradao je u ponedjeljak na utakmici Sjeverne Makedonije i Njemačke u Skoplju.

'Elf' je slomio Sjevernu Makedoniju 4:0 i izborio plasman na SP 2022. godine, ali na toj je utakmici 'slomljen' i kapetan Dinama Arijan Ademi (30).

Podsjetimo, Ademi je stradao već u 28. minuti utakmice nakon borbe za loptu u duelu s Havertzom. Čini se kako ga je njemački reprezentativac prvo nagazio, a onda i pao preko njega jer Ademi se previjao i vikao od boli držeći se za lijevi gležanj. Na kraju je šepajući, uz pomoć liječničke službe makedonske reprezentacije, napustio igru. Nije izgledalo dobro...

Tijekom utorka Arijan Ademi se vratio u Zagreb, a prve informacije iz Maksimira nisu nimalo optimistične. Lijevi gležanj Dinamovog kapetana je otečen i vrlo bolan, tijekom današnjeg dana Ademi bi trebao napraviti magnetsku rezonanciju te će se točno znati koliko je teška ozljeda.

No, gotovo je sigurno da će kapetan propustiti derbi s Rijekom ovog vikenda (subota, 16. listopada), a upitno je hoće li biti spreman za utakmicu Europske lige s Rapidom u Beču (četvrtak, 21 listopada).

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Jučer nakon poslijepodnevnog treninga napravljena je prva dijagnostika, i Ademi je krenuo na fizikalnu terapiju. Kad liječnička služba 'modrih' odradi kompletnu dijagnostiku, te kad se vidi kako će reagirati na terapiju, onda će se moći kazati koliku će Ademi imati stanku, navode Sportske novosti i dodaju kao je teško u ovom trenutku bilo što prognozirati, posebice prije nego što se odradi pregled magnetom. No, zdrava logika govori da bi Dinamo mogao ostati bez kapetana Ademija u sljedeće dvije krucijalno važne utakmice, gotovo sigurno u derbiju Hrvatski Telekom Prve lige protiv Rijeke ovog vikenda, a lako moguće i u Europskoj ligi protiv Rapida (16. listopada). To će onda biti ogroman hendikep za 'modre', jer je Ademi jedan od najvažnijih igrača koji stabilizira igru.

Malo je reći da je stanje na Maksimiru dramatično, ali uz sve to je ozlijeđen i Mislav Oršić koji je također izgubljen za derbi s Rijekom, dok bi se do utakmice s Rapidom možda i mogao oporaviti. Uz Ademija i Oršića, probleme s ozljedama imaju Deni Jurić i Bartol Franjić, pa trener Dinama Damir Krznar ovu reprezentativnu stanku definitivno ne može pamtiti po dobrome...

Tagovi: Arijan Ademi, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE