GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lovro Majer na meti europskog velikana

Lovro Majer na meti europskog velikana
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2022 / 13:51
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Lovro Majer mogao bi uskoro napustiti Rennes i karijeru nastaviti u španjolskom prvenstvu, odakle za njega stižu ponude. Vijest javljaju francuski portali otkrivajući da hrvatskog veznjaka žele dovesti Real Madrid i Atletico Madrid te da su za taj posao spremni izdvojiti 60 milijuna eura.

Majer je u Rennes stigao prošle godine u transferu vrijednom 12 milijuna eura iz zagrebačkog Dinama. Vrlo brzo prometnuo se u bitnog igrača francuske momčadi, za koju je skupio 55 utakmica. Postigao je u njima osam i namjestio 12 golova.

Njegov napredak i dobre igre za hrvatsku reprezentaciju nisu ostali nezapaženi pa se tako već i ranije pisalo da ga prati Real Madrid, koji tek treba riješiti potencijalne probleme u svom veznom redu. Luki Modriću i Toniju Kroosu ugovori vrijede tek do kraja aktualne sezone i premda je želja kluba ostanak obojice, ne postoje garancije da će se to i dogoditi.

Ako i ostanu, sigurno neće moći dominirati u godinama koje dolaze, posebice Modrić koji će sljedeće godine proslaviti 38. rođendan. Aurelien Tchouameni i Federico Valverde za španjolske su medije sigurna opcija za godine koje slijede, a njima bi trebalo pridružiti još kvalitete koja bi dodala još više snage veznoj liniji madridskog velikana.

U tu priču ulazi i najveća želja Reala za sljedeći ljetni prijelazni rok, Jude Bellingham. Upitno je hoće li ga uspjeti i dovesti jer za fenomenalnog engleskog veznjaka Borussije Dortmund interes pokazuju mnogi najjači europski klubovi.

Majer je pod ugovorom s Rennesom do ljeta 2027. godine i tek treba vidjeti hoće li ponude koje su pristigle u Rennes biti prihvaćene. Francuski klub može si dopustiti da malo pričeka i prati borbu dva madridska velikana u kojoj on može profitirati povećanjem ponuđenog iznosa.

Tagovi: Lovro Majer, Real Madrid, Jude Bellingham, Rennes, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u dramatičnoj utakmici, tek nakon produžetka dobio Olmissum
FINALE
Futsal Dinamo u dramatičnoj utakmici, tek nakon produžetka dobio Olmissum
ZAGREB - U prvoj utakmici finala SuperSport 1. HMNL-a Futsal Dinamo je nakon produžetaka 6:4 svladao omiški Olmissum.
Dončić i Irving odveli Dallas preko Clippersa u drugi krug NBA play-offa
NBA PLAYOFF
Dončić i Irving odveli Dallas preko Clippersa u drugi krug NBA play-offa
DALLAS - Košarkaši Dallas Mavericksa su se plasirali u drugi krug NBA play-offa savladavši Los Angeles Clipperse rezultatom 4-2 u seriji.
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
TRAGEDIJA
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
BEOGRAD - Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića pronađen je mrtav u petak oko 14 sati u Beogradu.
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE