GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marca: Real mora dati doživotni ugovor Modriću

Marca: Real mora dati doživotni ugovor Modriću
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.10.2020 / 08:11
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Najčitaniji španjolski sportski list na udarnom mjestu lobira da Real ponudi novi ugovor Luki Modriću, bez obzira na to što će na kraju postojećeg na ljeto biti na pragu 36. rođendana.

"Nakon što je golčinom potvrdio pobjedu Reala na Camp Nouu (3:1) u subotnjem El Clasicu, predsjednik Florentino Perez mu je na ulazu u klupski avion koji je Real vozio iz Barcelone u Madrid predao Realov dres s brojem 350. Modrićev meč protiv Barcelone bio je 350. za Real. Na toj, najvećoj utakmici, nije samo ostvario navedeni podvig nego je i pokazao koliko vrijedi Realu i pokazao što je sposoban ako klub čuva i dozira svoju desetku. Jednostavno, ne postoji igrač kao što je Modrić i Real bi pogriješio da ga pusti u lipnju iduće godine, kada mu završava ugovor", poručuje Marca najvećem klubu.

Isti izvor podsjeća na svoje otkriće da je Modrić spreman prihvatiti smanjenje plaće ako bi mu Real ponudio novi ugovor i tako mu ispunio najveću želju - da se umirovi u Realu. Modrić od 1. siječnja ima pravo pregovarati s drugim klubovima, ako do tada ne produlji ugovor s Realom.

"Imam još jednu sezonu s Realom i onda ćemo vidjeti što će biti dalje. Osjećam se dobro i želim igrati još par sezona. Gdje? Vidjet ćemo. Iskreno, nisam puno razmišljao o tome. Fokusiran sam na Real i to mi je jedini cilj. Kada to riješimo, sjest ću s upravom i naći rješenje za sve. U Realu sam osam divnih godina, tijekom kojih sam stvorio sjajan odnos sa svima u klubu. Što god da se dogodi, neće biti nikakvih problema", citira Marca što je o budućnosti Modrić rekao u nedavnom intervju za FourFourTwo.

Međutim, Španjolci napominju: "Modrić je i u El Clasicu dokazao da bez obzira na to je li prvotimac ili rezerva, on je iznimno profitabilan igrač Zidaneu, kojem neprestano pokazuje svoju veliku vrijednost, talent i kvalitetu, koje su mu prije samo dvije godine donijele Zlatnu loptu. U normalnim okolnostima obje strane bi se našle puno prije kraja sezone i potpisale novi ugovor. Ipak, Modriću je 35 godina i svjestan je da će mu idući ugovor, u Madridu ili u drugom klub, biti posljednji. On se nada da će ga potpisati za Real."

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Marca, Florentino Perez, Zinedine Zidane
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE