GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mijatović otkrio dobru vijest za navijače Hrvatske

Mijatović otkrio dobru vijest za navijače Hrvatske
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.06.2023 / 07:53
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB -Predrag Mijatović, crnogorska legenda Reala te blizak prijatelj Luke Modrića (37) i njegovog menadžera Vladice Lemića, govorio je o budućnosti Luke Modrića u reprezentaciji.

Mijatović je o temi koja najviše zanima navijače Hrvatske, posebno nakon Modrićevog produljenja ugovora s Realom, pričao u kultnoj radijskoj emisiji El Larguero, koja se u sitne noćne sate emitira na postaji Cadena SER.

"Luka Modrić neće napustiti reprezentaciju Hrvatske. Jako je uzbuđen zbog toga što će igrati Euro iduće godine. Real je njegov prioritet, a zatim Hrvatska te nastup na Euru", objavio je Modrić. Mijatovićeve riječi imaju ogromnu težinu.

Velikan koji je golom protiv Juventusa u finalu Lige prvaka 1998. donio Realu prvi europski naslov nakon 32 godine je od 2006. do 2009. bio sportski direktor Reala, u koji je doveo Marcela, Pepea, Van Nistelrooya, Higuaina. I dalje je insajder kluba, pa je tako prvi, još prije dva mjeseca, objavio da Modrić ostaje u Realu, odnosno da je potpisao novi ugovor. Osim, toga, u odličnim je odnosima s Modrićem te je dio njegove svite.

Zato se njegova objava da Modrić nastavlja igrati za Hrvatsku može smatrati relevantnom. Podsjećamo, Modrića je nedavni poraz Hrvatske od Španjolske u finalu Lige nacija jako zabolio jer se kapetan reprezentacije od nje želio oprostiti jedinim što mu u karijeri nedostaje. To je trofej s Hrvatskom.

Kako u tome nije uspio u Ligi nacija, a pritisnut je godinama te sve težim igranjem i za Real i Hrvatsku, navijači reprezentacije strahovali su da mu je 166. nastup za Hrvatsku ujedno i zadnji. Osim toga, strašna konkurencija u Realu čini se da ga tamo usmjerava na klupu iduće sezone. No, Mijatović to odlučno demantira:

"Modrić nam i dalje može dati strašno puno. Kada pričam s njim govori mi kako se osjeća snažno i da ga nije strah nikoga. Sigurno će iduće sezone biti Realov prvotimac. Gladan je pobjeda i trofeja."

Tagovi: Predra Mijatović, Luka Modrić, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u dramatičnoj utakmici, tek nakon produžetka dobio Olmissum
FINALE
Futsal Dinamo u dramatičnoj utakmici, tek nakon produžetka dobio Olmissum
ZAGREB - U prvoj utakmici finala SuperSport 1. HMNL-a Futsal Dinamo je nakon produžetaka 6:4 svladao omiški Olmissum.
Dončić i Irving odveli Dallas preko Clippersa u drugi krug NBA play-offa
NBA PLAYOFF
Dončić i Irving odveli Dallas preko Clippersa u drugi krug NBA play-offa
DALLAS - Košarkaši Dallas Mavericksa su se plasirali u drugi krug NBA play-offa savladavši Los Angeles Clipperse rezultatom 4-2 u seriji.
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
TRAGEDIJA
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
BEOGRAD - Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića pronađen je mrtav u petak oko 14 sati u Beogradu.
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE