GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milanović: Radi Kranjčara i Zajeca odlazio sam u Maksimir

Milanović: Radi Kranjčara i Zajeca odlazio sam u Maksimir
SUĆUT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.03.2021 / 14:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izrazio je sućut na svom Facebooku povodom smrti Zlatka Kranjčara.

"Umro je Cico Kranjčar. Odlazi još jedan izbornik velike hrvatske nogometne reprezentacije. Nije na nama da sudimo kada je pravo vrijeme, odnosno kada je prerano, ali Cico je imao samo 65 godina," napisao je predsjednik.

"Sjećam se trenutka kada je jedan moj prijatelj prvi puta spomenuo ime nekog tada malo poznatoga Cice Kranjčara, daleke ‘ 74., na našem školskom igralištu, pokrivenom crvenim ciglenim lešom. Što nesrećom, što nepravdom, taj rođeni strijelac nije ostvario veću reprezentativnu karijeru za bivše države.

Radi njega i Zeke Zajeca odlazio sam u Maksimir. Ne kao navijač Dinama, već kao ljubitelj nogometa. I u Kutiju šibica, na tada veličanstveni malonogometni turnir, kada je, te 1981., Cico predvodio legendarnu ‘Contru’. Prije desetak godina znali smo se mimoići u dubini Maksimirske šume, za nedjeljnog prijepodnevnog trčanja. Bio je tada u vrlo zrelim godinama i djelovao mi je i dalje sportski. Iskreno mi je žao. Izražavam sućut obitelji," poručio je predsjednik Milnović.

Tagovi: Zoran Milanović, Zlatko Kranjčar, Velimir Zajec, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE