GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mladi talent na meti Dinama

Mladi talent na meti Dinama
POTVRĐENO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.08.2023 / 08:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Mladi Gabrijel Vidović (19) na meti je Dinama. Mladi talent rođen u Augsburgu, gdje je i napravio prve nogometne korake, a s 13 godina prešao je u Bayern, za čiju je prvu momčad skupio četiri službena nastupa.

Prošle je sezone na posudbi u nizozemskom prvoligašu Vitesseu odigrao 25 utakmica i zabio četiri pogotka. Standardni je mladi reprezentativac Hrvatske te je ovog ljeta bio na U-21 Europskom prvenstvu. Najčešće igra na poziciji lijevog krila, iako je znao odigrati i u vrhu napada ili kao ofenzivni veznjak. Jako ga je želio bivši trener Igor Bišćan. Pa taj dečko, eto, zapratio je Dinamo na - Instagramu.

U redu, sasvim je jasno da se možete nasmijati na tu informaciju, pomisliti, ajme majko na što je spalo današnje sportsko novinarstvo. No takva su vremena došla, kad su transferi u pitanju, onda se društvene mreže prate. Pa se stvaraju neki zaključci. Jasno, to što je Vidović zapratio Dinamo ne treba značiti ništa, ali isto tako i može. Provjerili smo u maksimirskm klubu i dobili ovakav odgovor.

- Nema ništa novoga na temu Vidovića, kao niti na teme Mierez, Ademi i Petković. Ali kad se radi o Vidoviću, postoji mogućnost njegovog dolaska, doznaju Sportske novosti.

Dinamo bi ga htio na posudbu s mogućnošću otkupa ugovora. To znaju i u Bayernu koji ima drugu ideju, skloniji je njegovoj prodaji. Uzbudljvi ljetni mercato u Maksimiru se nastavlja...

Tagovi: gabriel vidović, bayern, dinamo, Ademi, mierez
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE