GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Morant briljirao u povratničkoj utakmici nakon 25 susreta paize

Morant briljirao u povratničkoj utakmici nakon 25 susreta paize
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.12.2023 / 07:49
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Ja Morant vratio se na parket! Najveća je to vijest udarne košarkaške lige svijeta. Nakon 25 utakmica suspenzije zbog objavljenih videozapisa u kojima drži oružje, Morant je zaigrao za Memphis Grizzliese i - briljirao.

U tijesnoj 115:113 pobjedi nad New Orleans Pelicansima upisao je 34 poena, šest skokova i osam asistencija, a upravo njegov šut za dva bio je vrijedan pobjede u samoj završnici. S druge strane najviše se istaknuo Brandon Ingram s 34 poena, dok je Jonas Valančiunas ostvario double-double učinak s 22 poena i 14 skokova, kojima je dodao i asistenciju.

- Radio sam naporno za ovo, čovječe. Nisam odigrao utakmicu osam mjeseci. Imao sam dovoljno vremena. Prošao sam kroz dosta teških dana. Košarka je moja ljubav, volim je i na mene ima terapeutsko djelovanje. Uzbuđen sam jer sam se vratio - rekao je Morant.

Napeto je bilo između Golden State Warriorsa i Boston Celticsa. Nakon 121:121 u regularnom dijelu, Dario Šarić i ekipa odnijeli su 132:126 pobjedu u produžecima. Hrvatski košarkaš upisao je 15 minuta unutar igre, 11 poena i šest skokova. Najbolji učinak ostavio je Steph Curry s 33 poena.

Damian Lillard ostvario je 40 poena, a Antetokounmpo triple-double (11p, 14s, 16a) za pobjedu Milwaukee Bucksa nad San Antonio Spursima. Završno, Portland Trail Blazersi iznenađujuće su svladali Phoenix Sunse 109:104, a poraženima 40 poena Kevina Duranta nije bilo dovoljno.

U Zapadnoj konkurenciji prvi je i dalje Boston Celtics s omjerom 20:6, dok u Istočnoj na vrhu boravi Minnesota Timberwolves s 20:5.

Tagovi: Morant, Toronto, Šarić, Curry
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE