GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Napadač Intera blizu Dinama

Napadač Intera blizu Dinama
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.07.2023 / 19:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ugledni talijanski list La Gazzetta dello Sport piše da bi Martin Satriano mogao postati novi igrač zagrebačkog Dinama.

Prema njihovim navodima, prvak Hrvatske jedan je od tri kluba zainteresirana za usluge urugvajskog centarfora, a stigne li na Maksimir, transfer će najvjerojatnije biti odrađen u vidu jednogodišnje posudbe.

Satriano je igrač Intera, s milanskim velikanom ima ugovor do ljeta 2027. godine i na Giuseppe Meazzi ga se ne planiraju trajno riješiti, već ga poslati na destinaciju gdje bi mogao pronaći značajniju minutažu, a osim Dinama, to bi mogla biti Parma ili francuski Brest, gdje je već bio na posudbi u sezoni 2021./2022.

"Brest bi ga želio natrag, raspitivala se i Parma, ali najbliže je Dinamu", stoji u izvještaju spomenutog lista, s dodatkom da bi zagrebački klub po završetku posudbe imao pravo na otkup igrača koji prema Transfermarktu vrijedi sedam milijuna eura.

Radi se o 22-godišnjem napadaču koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Empoliju, no La Gazzetta dello Sport ocjenjuje da ju je Satriano odradio "ispod očekivanja", s tek dva gola u 31 nastupu. Ranije je, uz spomenute klubove, igrao za urugvajski Nacional, odakle je 2020. godine stigao u Inter za 2,4 milijuna eura.

Broji i jedan nastup za reprezentaciju Urugvaja, a dosad je u karijeri postigao ukupno 22 pogotka i 11 asistencija u 91 nastupu, s tim da je najveći angažman zabilježio u omladinskom pogonu Intera (Inter Milan Primavera).



Tagovi: Martin Satriano, Inter, Dinamo, Empoli
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE