GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nediljko Labrović potpisuje za Rijeku

Nediljko Labrović potpisuje za Rijeku
VRATARI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.03.2021 / 17:01
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
RIJEKA - Rijeka nije gubila vrijeme tražeći nasljednika Ivana Nevistića (22), svog prvog golmana koji će nakon prvenstva karijeru nastaviti u Dinamu.

Novi čuvar mreže kluba s Rujevice po svemu sudeći bit će Nediljko Labrović (21), aktualni golman Šibenika. Labroviću ugovor sa Šibenikom završava 15. lipnja, tako da još od siječnja ima mogućnost otići gdje god poželi. I to bez ikakve odštete. Rijeka je očito najbrže reagirala...

Labrović je jako mlad, a u nogama već ima 67 seniorskih utakmica, sve na golu Šibenika. U čak 25 utakmica ostao je čiste mreže, u dosta njih zaslužio je naslov igrača utakmice. Labrović je visok 194 cm, ima iznimno duge ruke, sjajan refleks, te golemi prostor za napredak jer mu je tek 21 godina.

Nema u Hrvatskoj tako mladog golmana s takvom minutažom i brojkama, a k tome i tako jeftinog. Iznimno je tih i radišan, mladić koji doista živi za nogomet, tako da ima baš sve predispozicije da izraste u ozbiljnog golmana.

U Rijeci ga po svemu sudeći čeka “jedinica” jer na Rujevici nemaju problem s tim da mlade igrače odmah guraju u krupni plan. Dapače, to je temeljac svih Miškovićevih vizija za blisku budućnost kluba.

U Šibeniku, dakako, nisu nimalo sretni s ovakvim raspletom. U Labrovića su puno uložili, dali mu priliku već s 18 godina. Kako je stao na gol, tako je i ostao neprikosnoveno prvi golman momčadi. Tijekom sezone u nekoliko su mu navrata ponudili novi ugovor, ali mladi golman i njegov menadžer Nejašmić očito su imali drugačije planove, pa će Labrović u Rijeku otići besplatno. Šibenik mu je ugovor morao ponuditi odmah nakon što je izborio ulazak u prvoligaško društvo, ali čini se da im je tada previše energije uzeo dolazak Kolumbijaca i njihovo preuzimanje kluba.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Labrovićeva odluka odraziti na njegov status u samoj završnici sezone.

Šibenik ima velikih devet bodova prednosti pred Istrom, ali do kraja prvenstva ostalo je još dugih 12 kola, tako da nikome na Šubićevcu ne pada na pamet razmišljati o tome da je ostanak osiguran. Realno je da će trebati osvojiti još barem šest bodova kako bi i sljedeće sezone igrali u elitnom natjecanju. Stoga bi Labrović na vratima trebao ostati još barem nekoliko kola...

Međutim, čim se ostanak osigura, Labrovićevo će mjesto vjerojatno zauzeti Lovre Rogić (25), golman iz Biograda na Moru, koji već tri sezone strpljivo čeka priliku. Kažu da je Rogić također golman odličnog potencijala, da plijeni i obranama i radom na treninzima, a nadasve strpljivošću s kojom čeka svoj trenutak.

Rogić će svakako dobiti određeni broj utakmica u kojima bi vlasnike iz Kolumbije trebao uvjeriti da će nakon Labrovića u njemu imati golmana za miran prvoligaški san. Kad im je već Labrović tako lako pobjegao...

Tagovi: Nediljko Labrović, Ivan Nevistić, Rijeka, NK Šibenik, Damir Mišković
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE