GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odgođena utakmica Hajduk - Dinamo

Odgođena utakmica Hajduk - Dinamo
ODGODA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.02.2021 / 17:11
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Utakmica 22. kola Prve HNL između Hajduka i Dinama, koja je trebala biti odigrana u nedjelju, 21. veljače, odgođena je zbog zaraze koronavirusom igrača Hajduka.

Odluka je donesena temeljem članaka 4. i 54. Propozicija natjecanja Hrvatski telekom Prve lige za natjecateljsku godinu 2020./21.

Nakon što je Hajduk 12. veljače dostavio dokumentaciju da je kod petorice igrača potvrđena zaraza koronavirusom, tri dana kasnije dostavio je novu dokumentaciju da je kod još sedmorice igrača potvrđena zaraza. S obzirom na propisano vrijeme izolacije za oboljele, Hajduk je zatražio odgodu.

"Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. siječnja 2021. godine, kojom je dano ovlaštenje povjereniku natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da se u nekom klubu HT Prve lige potvrdi zaraza kod najmanje petorice igrača, neophodno je donijeti odluku o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno," stoji u obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige, Josipa Breznog.

Utakmica će se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu, a odluka o terminu bit će donesena naknadno.

Dinamo će tako dobiti tjedan dana odmora između utakmica 16-ine finala Europske lige protiv Krasnodara. Prva utakmica je na rasporedu u četvrtak u Krasnodaru, a uzvrat je 25. veljače u Zagrebu.

Tagovi: utakmica Hajduk - Dinamo, Hajduk, koronavirus u Hajduku, Hrvatska nogometna liga
PROČITAJ I OVO
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
PARIZ - Borussia Dortmund je u finalu Lige prvaka. Nakon što je prije šest dana na Signal Iduna Parku pobijedila PSG 1:0, Borussia je na Parku prinčeva u uzvratu također slavila 1:0, a gol je postigao Mats Hummels u 50. minuti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE