GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Partizan blizu dovođenja Mirotića

Partizan blizu dovođenja Mirotića
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.07.2023 / 19:05
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Nikola Mirotič postat će novi košarkaš Partizana, javljaju srpski mediji. Zvijezda Barcelone raskinut će ugovor s katalonskim klubom, koji zbog financijskih poteškoća smanjuje budžet, i potpisati za Partizan.

Mirotić je imao brojne ponude, uključujući i onu Crvene zvezde, ali je navodno presudio poziv Željka Obradovića.

Mirotić je u Barceloni još od 2019. godine bio najplaćeniji košarkaš Europe. Točan iznos koji je zarađivao nije poznat, ali se radilo o brojci od oko 4.5 milijuna eura, a prema nekim izvorima je u netom završenoj sezoni zarađivao i gotovo pet milijuna.

Mirotić je rođen i odrastao u Podgorici, ali je već s 14 godina otišao u Real Madrid te je nastupao za španjolsku reprezentaciju. Iz Reala je otišao u NBA, gdje je odigrao pet vrlo dobrih sezona u dresovima Chicago Bullsa, New Orleans Pelicansa i Milwaukee Bucksa.

Treći je to dolazak u Partizan ovog ljeta, nakon što su ranije stigli Ognjen Jaramaz i Poljak Mateusz Ponitka. Beogradski klub u nadolazećoj sezoni pokušat će obraniti naslov prvaka ABA lige te će pokušati otići korak dalje u Euroligi, nakon što je prošle sezone bio nadomak Final Foura, ali je u dramatičnoj četvrtfinalnoj seriji izgubio od Reala.

Tagovi: Nikola Mirotić, Barcelona, Partizan
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE