GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perišić i Brozović iz predostrožnosti propustili trening

Perišić i Brozović iz predostrožnosti propustili trening
OPREZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2023 / 21:20
Autor: SEEbiz
ROTTERDAM - Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović iz predostrožnosti su propustili trening "Vatrenih" uoči nedjeljnog finala Lige nacija u Rotterdamu.

Hrvatska nogometna reprezentacija trenirala je u petak u Varkenoordu, sportskom kompleksu Feynordoove akademije, koji se nalazi pored stadiona De Kuip na kojem će u nedjelju od 20.45 sati odmjeriti snage protiv Španjolske.

Dan nakon trijumfa u polufinalu protiv Nizozemske, "Vatreni" nisu trenirali, već su u sklopu hotela obavili regeneraciju.

Sada se vraćaju ustaljenom ritmu. U petak i subotu će normalno trenirati, subota donosi i medijske obveze za izbornika i jednog igrača na stadionu De Kuip, a u nedjelju je veliko finale nakon kojeg ćemo doznati tko će biti treći pobjednik Lige nacija. U prva dva izdanja slavili su Portugal (2019) i Francuska (2021).

Najvažnija je vijest da Marcelo Brozović i Ivan Perišić nisu trenirali s ostatkom momčadi.


Perišić je uvodnih 15 minuta trčao oko terena, dok je Marcelo Brozović cijelo vrijeme stajao sa strane i razgovarao s izbornikom Dalićem. Nakon 15 minuta Perišić i Brozović su napustili teren.

Iz HNS-a uvjeravaju kako je sve OK i kako su igrači napustili trening iz predostrožnosti.


Ostaje tek vidjeti radili se o nećem ozbiljnijem ili su obojica trebala dan predaha nakon naporne sezone i 120 minuta protiv Nizozemske.


Dodajmo i kako su iz Europske nogometne federacije objavili kako su u javnu prodaju pustili još ulaznica za finale Lige nacija između Hrvatske i Španjolske.

Ulaznice za utakmicu mogu se nabaviti na službenom kanalu UEFA-e.

Tagovi: Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
Sergeju Jakiroviću preminula majka
SUĆUT
Sergeju Jakiroviću preminula majka
ZAGREB - Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igra veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a, a uoči utakmice Dinamov trener Sergej Jakirović (47) doživio je veliku obiteljsku tragediju.
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE