GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real Madrid bi ostatak sezone mogao igrati na pomoćnom stadionu

Real Madrid bi ostatak sezone mogao igrati na pomoćnom stadionu
OPCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.04.2020 / 13:03
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Real Madrid bi preostale domaće prvenstvene utakmice ove sezone mogao odigrati na pomoćnom stadionu Alfredo di Stefano jer je sasvim izgledno kako će stadioni ostati zatvoreni za publiku, rekao je u ponedjeljak dužnosnik tog nogometnog kluba.

Stadion Santiago Bernabeu, kapaciteta 81.000 mjesta, na kojem Real Madrid igra svoje utakmice u fazi je obnove pa bi se radovi na prstenu oko njega trebali nastaviti idućih tjedana. Kako ne bi morao prekidati radove u lipnju, kada organizator natjecanja očekuje nastavak prvenstva, klub bi mogao zatražiti dozvolu za odigravanjem preostalih susreta na "Di Stefanu".

Taj stadion se nalazi u sportskom kampu Real Madrida, u sjevernoj četvrti Valdebebas, a na njemu svoje utakmice igra klupski podmladak Castilla Real Madrid u trećoj ligi. Stadion je ime dobio po legendarnom argentinskom igraču koji je nosio bijeli dres "kraljevskog kluba" od 1953. do 1964. godine.

Otvoren je 2006. godine te ima 6.000 mjesta. Dužina i širina terena jednaka je onoj Santiago Bernabéa pa klub ne bi trebao imati problema s dobivanjem dozvole, smatra dužnosnik. Real Madrid namjerava podnijeti zahtjev tek kada bude službeno priopćeno hoće li se prvenstvo nastaviti s publikom ili bez nje.

Španjolska je s više od 200.000 zaraženih osoba koronavirusom jedna od najpogođenijih zemalja gdje je prvenstvo zaustavljeno 13. ožujka. Zasad je nepoznato kada bi se moglo nastaviti, a organizator La Liga razmatra mogućnost igranja u lipnju i srpnju bez publike. Konačnu odluku donijet će španjolsko ministarstvo zdravstva.

Real Madridu, koji zaostaje dva boda za vodećom Barcelonom, preostaje još šest domaćih utakmica. Mora ugostiti Eibar, Valenciju, Mallorcu, Getafe, Alaves i Villarreal.

Tagovi: Real Madrid, Alfredo di Stefano, Santiago Bernabeu, Barcelona, La Liga
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE