GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rodri: Hrvatska nikada ne odustaje, nikada ne gubi glavu

Rodri: Hrvatska nikada ne odustaje, nikada ne gubi glavu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.06.2023 / 16:54
Autor: SEEbiz
ROTTERDAM - Nakon što je klupsku sezonu završio s tri trofeja osvojena u dresu Manchester Cityja, španjolski veznjak Rodi (26) ima priliku osvojiti i četvrtu "kantu" - Ligu nacija.

Rodi je s "Građanima" osvojio Ligu prvaka, Premiership i FA kup, a u nedjelju ga u dresu "Furije" očekuje finale Lige nacija protiv Hrvatske.

"Mislim da je ovo do sada moja najbolja sezona u karijeri, kada govorimo o nogometu, o trofejima, o zrelosti," kazao je Rodi na novinarskoj konkurenciji na stadionu De Kuip.

Na putu do njegovog četvrtog trofeja ove sezone stoji Hrvatska.

"Hrvatska nikada ne odustaje, nikada ne gubi glavu. To je pokazala na SP-u, uvijek ide naprijed, ide do kraja. Ima sjajan mentalitet i nekoliko vrhunskih igrača, posebno u sredini terena," bio je pun pohvala veznjak "Furije".


Prokomentirao je i forte hrvatske ekipe - vezni red koji čine Modrić, Kovačić i Brozović.

"Sjajno se nadopunjuju, to su igrači s različitim atributima. Vezni red predstavlja pogon svake ekipe. Modrić, Kovačić i Brozović odlično se kreću. Imaju sjajne pokrete. Sutra nas očekuje taktička bitka."


Rodi je prije sedam dana u finalu Lige prvaka igrao protiv Intera čiji dres nosi Marcelo Brozović. Sada će biti na suprotnim stranama i u finalu Lige nacija.


"Jako dobro ga poznamo, zaslužio je velike pohvale za igre u klubu i reprezentaciji. Brozović je jedan od najboljih hrvatskih igrača. Međutim, moramo se koncentrirati na cijelu ekipu."

Prokomentirao je i igre Ivana Perišića, ali i koliko još može Luka Modrić.

"Perišić je važan igrač ove Hrvatske. Već dugo igra za reprezentaaciju, može stvoriti puno nevolja. Hrvatska ima dobre pojedince, ali mi pokušavamo raditi na našim prednostima. Savjeti za Modrića ? On ne treba nikakve savjete, on sve zna sam."

Tagovi: Rodri, šPANJOLSKA, lIGA NACIJA
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE