GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šarić: Bila mi je čast raditi s Milojevićem

Šarić: Bila mi je čast raditi s Milojevićem
VELIKI TRENER
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2024 / 10:29
Autor: SEEbiz
OAKLAND - Gotovo dva puna mjeseca prošla su od smrti Dejana Milojevića, no prerani odlazak srpskog trenera i dalje je tema u Golden Stateu koji mu odaje počast iz dana u dan.

To zorno prikazuje koliki je trag ostavio u NBA momčadi iz San Francisca...

Od svog trenera oprostio se i hrvatski reprezentativac Dario Šarić koji je ponovno skupio snagu i progovorio o njihovu odnosu.

- Deki je imao jednostavno svoj princip rada, kao igrač samo trebaš pratiti ono što ti govori, vježbe koje ti zadaje, to se vrati na terenu. S moje osobne strane, puno mi je pomagao. Ne tako nedavno je ostavio košarku, još je razmišljao kao igrač na terenu. Neke te cake, bio je pravi trener koji se mogao staviti i u ulogu trenera i igrača. Rijetki su takvi treneri. Baš mi je bila čast raditi s njim, puno sam napredovao. Naučio me je puno trikova. Bio je jako pametan igrač, fizički nije bio toliko jači u igri, ali je imao te ‘fore‘. Bilo je blago raditi sa njima, psihološki me dobro držao, visoko i dobro konstantno. Znao je kako pričati sa mnom. Da li je s prijateljske, trenerske strane, znao je kako mi prići. Da mi da neki savjet, da mi objasni što pogrešno radim. Baš mi je puno pomogao - rekao je Šarić Ivanu Miniću.

Prema riječima našeg košarkaša i kapetana reprezentacija, Milojević je dobro znao što radi s košarkašima. Na kraju krajeva, da nije tako, vjerojatno nikad ne bi niti dobio posao u GSW-u.

- Moraš dobiti igrača, da ti vjeruje. Kad smo se prvo čuli ono ljeto, imao je svoju ideju, ja svoju. Kroz neko vrijeme i treninge, suradnju, jednostavno vidiš da je veliki čovjek, da zna s ljudima i da je pametan. Puno mi je pomogao i igrao sam jako dobro u posljednje vrijeme. Uživao sam na terenu. Uvijek me je tjerao da šutiram, da se ne bojim. Nešto kao stariji brat. Znao je što mogu, što ne mogu.

- Čuli smo se nekoliko puta tog ljeta, povezani smo i obiteljski. Ostali smo svi tu. Baš šteta, veliki gubitak za košarkaški svijet, za Golden State, igrače. Nije se libio nikome reći ono što misli, bilo da je to Steph Curry ili 15. igrač na klupi. Imao je isti pristup sa svakim. Veliki čovjek i veliki trener, bez nekog dodavanja. Ima trenera koji taktički znaju, koji su iskusni, on zna cake koji taktički treneri, obrazovani, ne znaju kako da dobiju nešto od igrača i da ga nauče - zaključio je Šarić.

Tagovi: šarić, milojević, curry, warriors
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE