GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Setien već u prvoj utakmici ušao u povijest Barcelone

Setien već u prvoj utakmici ušao u povijest Barcelone
TIKA TAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.01.2020 / 08:48
Autor: SEEbiz / index.hr
BARCELONA - Quique Setien debitirao je na klupi Barcelone i odmah postavio novi rekord. Katalonci su proslavili minimalnu pobjedu protiv Granade (1:0), ali je Setien već ušao u klupske knjige rekorda.

Naime, Barcelona je na ovoj utakmici imala čak 1005 dodavanja, što je više nego ikad dosad u jednoj utakmici. Vidjelo se od prve minute da Setien inzistira na posjedu lopte i strpljivom traženju rupe u gostujućem bunkeru koji je probijen tek 15 minuta prije kraja, kada su gosti ostali s igračem manje. Čovjek odluke bio je Lionel Messi.

Ovaj broj dodavanja ujedno je i drugi najveći u povijesti nogometa. Jedina momčad koja je bila uspješnija je Bayern München koji je u ožujku 2014. ubilježio 1033 dodavanja protiv berlinske Herthe. Trener Nijemaca te sezone bio je Pep Guardiola.

I na trećem mjestu vječne liste je Barcelonina momčad koja je imala 988 dodavanja protiv Levantea u svibnju 2011. godine, potom slijedi Manchester City s 979 dodavanja protiv Basela u ožujku 2018. i 942 protiv Swanseaja u travnju iste godine. Ponovno Guardiola u sva tri slučaja.

Tagovi: Quique Setien, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
RUKOMET
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
ZAGREB - Ivan Čupić (39) na kraju sezone završava prebogatu i uspješnu rukometnu karijeru. Popularni Čupko je danas i službeno objavio kraj karijere, a posljednju će utakmicu odigrati najvjerojatnije u četvrtak (23. svibnja, 18 sati) protiv Nexea.
Toni Kroos završava karijeru
EMOTIVNA OBJAVA
Toni Kroos završava karijeru
BERLIN - Toni Kroos je preko Instagrama objavio oproštaj od Real Madrida, ali i karijere, na kraju sezone.
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
TRENERI
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
ZAGREB - Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (46) po svemu sudeći bit će novi trener saudijskog prvoligaša Al Taawouna.
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
BIJES
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
MADRID - U Real Madridu ne miruju i već se mislima okreću novoj sezoni. Naveliko se promišlja o brojnim promjenama i nekim prinovama.
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE