GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sixersi ne mogu bez Embiida, izgubili su osmi put u devet utakmica

Sixersi ne mogu bez Embiida, izgubili su osmi put u devet utakmica
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.02.2024 / 08:53
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Ozljeda Joela Embiida, koji je do tog trenutka bio uvjerljivo vodeći u utrci za ovosezonskog MVP-a NBA-lige, Philadelphia 76erse je u ekspresnom roku iz jedne od najboljih momčadi Istoka pretvorila u ekipu koja niže poraze i klizi u poretku prema mjestima koje vode tek u play-in.

Poraz od Atlante 127:121 bio im je četvrti uzastopni i osmi u posljednjih devet utakmica.

Na ovoj utakmici nije bilo ni Tyresea Maxeya koji se razbolio, a ostali nisu mogli parirati raspoloženom Traeu Youngu, koji je zabio 37 poena uz 12 asistencija. Sixerse je predvodio Kelly Oubre s 28 poena i 12 skokova, a Buddy Hield i Cameron Payne, koji su stigli u razmjenama zadnjeg dana prijelaznog roka, u debiju su postigli po 20 poena.

Embiid se ozlijedio u porazu od Indiane 24. siječnja te propustio iduće dvije utakmice u Denveru i Portlandu, koje su Sixersi također izgubili. Vratio se u porazu od Golden Statea i doživio novu ozljedu koljena i morao na operaciju koja bi ga mogla odvojiti od parketa i na dva mjeseca.

U prvoj sljedećoj utakmici Maxey je eksplodirao s 51 poenom i donio Sixersima tijesnu pobjedu kod Utah Jazza 127:124, ali nakon toga opet su izgubili četiri u nizu, a prethodne tri redom s barem 15 poena razlike.

Tim su se nizom Sixersi spustili na peto mjesto Istoka (30-21) i jednako su daleko od sedmog (Miami, 28-24), koje više ne vodi direktno u play-off, kao od povratka na četvrto (New York, 33-19), koje donosi prednost domaćeg terena u prvom krugu doigravanja. Vodeći je i dalje Boston, koji je sinoć tijesno svladao slabi Washington 133:129.

Tagovi: joel embiid, sixers
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE