GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sopić: Šaljem jedan lijepi apel Istri

Sopić: Šaljem jedan lijepi apel Istri
APEL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2024 / 07:32
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Rijeka je pobjedom protiv Hajduka 1:0 napravila velik korak prema drugoj tituli prvaka u svojoj povijesti.

Nakon susreta trener Rijeke Željko Sopić komentirao je utakmicu, a onda je najavio i idući susret s Istrom u Puli. Inače, Sopića su novinari u press centru dočekali aplauzom.

"Ima vas jako puno, stvarno moram paziti kako ću pričati. Bila je ovo jako zahtjevna utakmica protiv jednog jako dobrog Hajduka. Mi smo podcjenjivačka nacija i ako Hajduk izgubi dvije-tri utakmice zaredom, ispada da će doći tu i skinuti gaće. To se nije dogodilo, to sam i najavljivao, stvarno skidam kapu svojim dečkima. Od prve do zadnje minute dali su zadnji atom snage i mislim da kada se sve zbroji, naša pobjeda je zaslužena iako ne treba umanjivati šansu Trajkovskog. Bili smo bolja momčad", rekao je Sopić pa poslao poruku upravi Istre:

"Apeliram i ovim putem za idući susret. Kulturno bih zamolio naše sportske prijatelje iz Istre da otvore istočnu tribinu. Prije pet godina nitko nije gledao HNL, a sada bi puno navijača došlo gledati utakmicu. Ne znam zbog čega smo mi drugačiji od Hajduka. Ako su mogli otvoriti tribinu za njih, zašto ne mogu za Rijeku? Ovo je baš jedan lijepi apel."

Tagovi: sopić, rijeka, istra, hajduk
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE