GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stjepan Tomas podnio ostavku

Stjepan Tomas podnio ostavku
ŠERIF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.10.2022 / 14:08
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Stjepan Tomas od ovoga utorka i službeno više nije trener moldavskog prvaka Šerifa iz Tiraspola.

Stari Dinamov znanac iz raznoraznih europskih kupova kroz protekle sezone odlučio se, jasno posredstvom svoje uprave, na potez kojim će smijeniti našeg stručnjaka.

Tome je kumovao nedjeljni poraz u derbiju 12. kola moldavskog prvenstva. Šerif, trenutno vodeća momčad lige, izgubila je od drugoplasiranog Petrocuba (1:0). Predsjednik i gazda kluba Viktor Gushan odlučio je pozvati Tomasa na sastanak u utorak ujutro i priopćiti mu da više nije trener Šerifa.

Tomas je klub ostavio u ugodnoj situaciji, još uvijek Šerif ima šest bodova viška pred Petrocubom, a nedjeljni poraz bio mu je i jedini do sada u prvenstvu uz osam pobjeda i tri remija. U skupini Europske lige je na trećoj poziciji s tri osvojena boda, a u četvrtak je trebao predvoditi momčad na Old Traffordu, na utakmici protiv velikog Manchester Uniteda.

Izgubiti susret od Petrocuba, najljućeg Šerifovog Reala očito je vrlo bolno, a službena stranica kluba na Twitteru objavila je njegovu, čini se, oproštajnu izjavu.

- Očito su igrači previše razmišljali o utakmici u Manchesteru i nisu bili fokusirani na Petrocub. Nije bilo koncentracije u mojoj momčadi, preuzimam krivicu za to - rekao je Tomas.

Tomas je u karijeri prije Šerifa bio na klupi tri turska kluba - Antalyaspora, Rizespora i Göztepea, a pred 46-godišnjakom su sada neke nove opcije...

Tagovi: Stjepan Tomas, Šerif, Dinamo, Viktor Gushan
PROČITAJ I OVO
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE