GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Toni Golem preuzeo Rudeš

Toni Golem preuzeo Rudeš
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2023 / 14:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tri dana nakon što su se Rudeš i Robert Prosinečki dogovorili oko sporazumnog raskida ugovora, klub sa zapadnog dijela Zagreba uspio je pronaći novo rješenje. Riječ je o 41-godišnjem Splićaninu Toniju Golemu, koji je još do koji dan vodio juniorsku momčad Hajduka

'Dobrodošao Toni. Imamo tešku situaciju u klubu, što se tiče bodova. Razišli smo se s Robijem (op.a. Prosinečkim), Nažalost, to je tako u nogometu i u životu. Toni je mlad trener koji se želi dokazati. Iako se već i dokazao. Nama se je već dokazao, a Toni to zna. Želimo mu puno sreće i da nam vrati vjeru u ostanak u SuperSport HNL-u', bile su riječi Josipa Šimunića, predsjednika NK Rudeša.

Inače, Toni Golem prije dolaska na klupu juniora Hajduka vodio je i momčad Solina, te je prošle sezone dva puta igrao protiv Rudeša. U jednoj je utakmici pobijedio, u drugoj izgubio, ali pozna kadar igrača s kojima će sada loviti bodove.


Puno teži posao bit će osvajanje bodova. No, momčad je i pod Robertom Prosinečkim igrala dobar i lijep nogomet.

'Gledao sam cijelu HNL ligu i sve utakmice. Rudeš je ostavio dobar dojam, što se tiče igara. Nažalost, rezultati to nisu pratili. I svi se sjećamo utakmice protiv Osijeka. Koja je u jednom scenariju otišla u krivom smjeru. Čak je i kod 3:2 mogla otići na 4:2, pa bi se osvojio možda bod, a možda i sva tri. Pa i u Puli je bilo jako dobrih pola sata. Samo nedostaje taj gol. Šteta je što se ta dobra igra nije potvrdila s nekim bodom. Dojma sam da je bodovno stanje puno lošije nego što smo vidjeli na terenu. Iskreno, nisam pobornik nekog pouzdanja u sreću, ja mislim da na kraju sezone dođeš tamo gdje zaslužuješ biti, a ja sam došao s ciljem da Rudeš ne bude na posljednjem mjestu gdje je sada. I stvarno mislim da se Rudeš može potući s ekipama koje su ispred njega tri, četiri mjesta. Po ničem nije lošiji od njih. I gotovo sam uvjeren da će sve to ići u dobrom smjeru'.

Iako je do okršaja s Lokomotivom ostalo još dosta vremena, neke stvari Golema ipak smetaju.

'Evo igra se već sedmo kolo, a momčadi još nisu kompletirane. Tako Lokomotivu napušta Kulenović, dolazi Brodić. Ekipe se slažu. Momčad Lokomotive znam, ostvarili su prvu pobjedu, ekipa teži nadigravanju, razvija mlade igrače, trenera Čabraju poznajem osobno. I jako ga cijenim. Hendikep za Rudeš je što 36 kola igra u gostima, a posebno je to teško jer je došao iz drugog ranga natjecanja. Ali ne tražimo alibi, idemo se primiti posla. Imamo još 29 kola, što je praktički cijelo prvenstvo, 87 bodova je u igri. I zato nema smisla već sada pričati o tome tko će biti prvak, a tko ispasti'.

Najavio je Golem da se i u Rudešu razmišlja o mogućim dolascima igrača, a možda čak i iz redova Hajduka, otkud je on stigao.

'Ne mogu reći ni da, ni ne. Ali našao bi par igrača koji bi nas mogli pojačati iz Hajduka. Vidjet ćemo. Razgovaramo s dosta igrača, neki čekaju da prođe prijelazni rok, pa da znaju hoće li naći kakav izdašniji angažman u inozemstvu. Tu smo, vrebamo, pregovaramo. I mi imamo veliki roster, ali moramo se ciljano pojačati na par pozicija i krenuti u bitku za bodove', zaključio je Golem.

Tagovi: Toni Golem, Rudeš
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE