GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Treneru Varaždina dijagnosticiran rak

Treneru Varaždina dijagnosticiran rak
LOŠE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.11.2023 / 13:38
Autor: SEEbiz
VARAŽDIN - Varaždin je obavijestio javnost kako se njihov trener Mario Kovačević bori s bolešću.

Iz Varaždina su poslali priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

“Nogometni klub Varaždin ovim putem obavještava javnost o zdravstvenom izazovu koji je pred trenerom prve momčadi Marijom Kovačevićem. Trenerku NK Varaždina dijagnosticiran je karcinom na dijelu plućnog krila te će nakon dodatnih pretraga biti dogovoreno daljnje liječničko postupanje. Bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će Mario Kovačević nastaviti voditi prvu momčad Varaždina u nastavku ove sezone.

Ako se tijekom liječenja ukaže potreba za bolničkim liječenjem, klub će pronaći i predstaviti odgovarajuće rješenja za vrijeme eventualnog izbivanja trenera Kovačevića.

Klub na čelu s upravom, svim članovim stručnog stožera te nogometašima Varaždina srcem stoji uz svog trenera kojem ćemo dati maksimalnu podršku tijekom liječenja, uz želju za brzim i potpunim oporavkom.

Nogometni klub Varaždin ovim putem moli medije i zainteresiranu javnost da poštuju trenerovu privatnost tijekom rješavanja ovog zdravstvenog izazova.”

Tagovi: Mario Kovačević, rak, Varaždin
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE