GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U središtu Zagreba zbog tučnjave privedeno sedam pijanih navijača West Hama

U središtu Zagreba zbog tučnjave privedeno sedam pijanih navijača West Hama
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.09.2021 / 12:05
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Zagrebačka policija u četvrtak je izvijestila da je u srijedu, dan uoči nogometne utakmice između HNK Dinama i West Ham Uniteda, u središtu grada spriječila mogući veći navijački sukob i privela sedam pijanih gostujućih navijača.

Policija je precizirala da je oko 21,25 sati na terasi kafića u Tkalčićevoj ulici uočila tenzije između gostujućih i domaćih navijača i, uz uporabu tjelesne snage i palice, izdvojila te zadržala četiri državljana Velike Britanije starosti 23, 20, 25 i 23 godine koji su se nalazili u grupi koja je fizički i pomoću stolica, krigli i boca napala dvojicu hrvatskih državljana starosti 26 i 21 godinu.

U isto vrijeme, interventni policajci, koji su se također nalazili u zoni sukoba, izdvojili su uz uporabu sredstava prisile još jednog britanskog državljanina starosti 25 godina, a sredstva prisile su uporabljena i nad dvojicom Britanaca starosti 35 i 31 godinu koji su se međusobno potukli na terasi kafića, dodala je policija.

Svi navedeni britanski državljani su uhićeni i privedeni u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog sudjelovanja u tučnjavi, s time da je 31-godišnji Britanac smješten u jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrežnjenja, dok je 35-godišnjak s kojim se potukao prevezen u KB Sveti Duh.

Liječnička pomoć pružena je i 26-godišnjem hrvatskom državljaninu kojem su u KB Sestara milosrdnica ozljede okvalificirane kao teške.

Policija je nadodala da su interventni policajci na Trgu bana Jelačića oko 21,45 sati uočili dvojicu maloljetnih domaćih navijača koji su kod sebe imali "predmete pogodne za napad", zbog čega su privedeni na kriminalističko istraživanje.

Fotografija: Sanjin Strukić, Pixsell

Tagovi: West Ham, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE