GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

v Ancelotti objasnio zašto Modrić ne igra više

v   Ancelotti objasnio zašto Modrić ne igra više
OBJAŠNJENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.10.2023 / 21:33
Autor: SEEbiz
MADRID - Real Madrd sutra od 21 sat igra utakmicu drugog kola grupne faze Lige prvaka na gostovanju kod Napolija, a susret su na današnjoj konferenciji za medije najavili trener Reala Carlo Ancelotti i veznjak Federico Valverde. Urugvajski veznjak je dio presice iskoristio da nahvali Luku Modrića, a o hrvatskom veznjaku je pričao i Ancelotti.

"Zašto Luka Modrić nije igrao u zadnjim utakmicama? Jasno mi je zašto to mnoge iznenađuje, ali igrao je protiv Union Berlina i Atletico Madrida. Imamo puno dobrih veznjaka. Luka nema nikakvih problema s nama i mi nemamo nikakvih problema s njim", rekao je Ancelotti pa dodao:

"Sve je u redu s Modrićem. Nije igrao, ali to ne znači da neće igrati sutra ili u utakmici nakon. Jedan dan je na klupi Modrić, a drugi je to Kroos, Tchouameni ili Camavinga. Uvijek netko mora ostati na klupi."

Podsjetimo, Modrić proživljava teške trenutke u Real Madridu. Kapetan hrvatske reprezentacije prijašnjih sezona, pa i prošle, bio je jedan od najvažnijih igrača, dok je ove ispao iz početnog sastava trenera Carla Ancelottija. Na X-u (bivšem Twitteru) objavljena je snimka iz tunela s jedne od ovosezonskih utakmica, a na kojoj se vidi Modrića kako je naslonjen na zid te izgleda utučeno.

Modrić je ljetos potpisao novi jednogodišnji ugovor s Realom, iako je imao bogate ponude saudijskih klubova. Njegova minutaža stalna je tema španjolskih medija. U sedam nastupa sakupio je 287 minuta, a u početnoj postavi bio je protiv Union Berlina u Ligi prvaka, protiv kojeg je bio i jedan od najboljih igrača, nakon čega je startao i u susretima s Getafeom i Atleticom. Ancelotti ga je protiv madridskog rivala izvadio na poluvremenu.

Modrić je pobjede Reala protiv Las Palmasa i Girone gledao s klupe te nije dobio ni minute. U međuvremenu se oglasio Predrag Mijatović, legendarni crnogorski nogometaš i Modrićev prijatelj. Među ostalim, otkrio je da je hrvatski veznjak dobio i ponude iz MLS-a, a osobito ga želi Inter Miami, klub u vlasništvu Davida Beckhama u kojem igra Lionel Messi.

Tagovi: Carlo Ancelotti, Real Madrid, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE