GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrsaljku operirana kost na licu

Vrsaljku operirana kost na licu
OPERACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.12.2021 / 20:38
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Hrvatskom braniču Šimi Vrsaljku, ozlijeđenom u utorak tijekom utakmice Porta i Atlética, u petak je operirana jagodična kost na desnoj strani lica a španjolski klub nije naveo kada bi se mogao vratiti na teren.

"Operacijski zahvat je izvršen u petak popodne. Trajanje oporavka će ovisiti o razvoju ozljede", izvijestio je aktualni španjolski prvak Atlético Madrid.

Vrsaljko je tijekom utakmice Lige prvaka u Portu primio udarac u lice, a trener Diego Simeone je poslije izjavio kako je 29-godišnji desni bek čitavo drugo poluvrijeme igrao s udarenim licem.Nakon što se vratio u Madrid pregledali su ga klupski liječnici pa uvidom u rengensku snimku ustanovili puknuće kosti.

Vrsaljko je odigrao svih 90 minuta, što mu je bila prva kompletno odigrana utakmica ove sezone.

Atlético je nastupio bez četvorice standardnih braniča te je morao pobijediti kako bi izborio osminu finala Lige prvaka. Na kraju je slavio s 3-1.

Doktor José González iz madridske klinike Deyre, koji se bavi ozljedama nogometaša, rekao je u srijedu kako Vrsaljko tijekom utakmice nije ni znao da mu je slomljena kost.

"To nije znao on ali niti klupski liječnik", rekao je u telefonskom razgovoru za Hinu temeljem svog iskustva s takvim ozljedama.

Španjolski mediji su u svojim izvještajima istaknuli požrtvovnost hrvatskog nogometaša.

Vrsaljko je od 2019. godine duže vremena izbivao zbog operacije koljena, a 2020. je bio zaražen i koronavirusom. Ove sezone je proveo 331 minutu na travnjaku tijekom devet utakmica.

"Moguće je da će zaigrati nakon mjesec dana sa zaštitnom maskom", smatra doktor González.

Vrsaljko ima 51 nastup za reprezentaciju Hrvatske a posljednji put je nastupio u lipnju na Europskom prvenstvu. Izbornik Zlatko Dalić ga nakon toga nije zvao tijekom kvalifikacijskih utakmica u kojima je Hrvatska izborila nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Na poziciju desnog beka zvao je Josipa Juranovića iz Celtica i Josipa Stanišića iz Bayerna.

Tagovi: Šime Vrsaljko, Atletico Madrid
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE