GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Željko Musa potpisao za PPD Zagreb

Željko Musa potpisao za PPD Zagreb
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.12.2020 / 19:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski reprezentativac Željko Musa i rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb su potpisali dvogodišnji ugovor.

Trenutno igrač njemačkog Magdeburga, u svom rukometnom CV-u upisao je igranje za slovenske klubove Trimo Trebnje i Gorenje Velenje kao i za poljskog velikana Kielce. S reprezentacijom Hrvatske je imao uspjeha na četiri velika natjecanja okrunjena srebrnim i brončanim medaljama. Prve rukometne korake je baš i započeo u rukometnom klubu Zagreb s kojim će nastaviti suradnju od srpnja 2021. godine.

- Odlučio sam se za promjenu premda sam imao i ponudu o nastavku u Magdeburgu. Nakon poziva Zagreba sam odlučio da je to-to što ja želim. Prošao sam cijelu rukometnu akademiju u Zagrebu, trenirao i s prvom ekipom pa slijedom nekih okolnosti sam otišao iz Zagreba i nisam imao priliku zaigrati s prvom ekipom. Čim mi se ukazala nova prilika sam je odmah prihvatio i jako sam motiviran. Zagreb ima mladu ekipu i ove godine nisu imali sreće u nekim utakmicama koje su trebale otići na njihovu stranu. Sigurno da im nedostaje malo i iskustva, a ja zaista volim surađivati s mladim igračima tako da mi je to dodatna motivacija. Igranje EHF Lige prvaka mi je također bio cilj i drago mi je da ću to ostvariti u klubu u kojem sam započeo svoje prve rukometne korake. - izjavio je od ljeta novi igrač PPD Zagreba Željko Musa

- S velikim zadovoljstvom mogu potvrditi novost da je od ljeta 2021. Željko Musa u našim redovima. S njegovim iskustvom kako klupskim tako i reprezentativnim naša ekipa će svakako biti konkurentnija i kvalitetnija na europskoj rukometnoj mapi. Bit će od velikog značaja za našu ekipu tako da smo jako zadovoljni ovim potpisom i suradnjom. S obzirom da je potekao u rukometnom klubu Zagreb, mogu mu zaželiti dobrodošlicu kući. - izjavio je direktor kluba Vedran Šupuković.

Tagovi: Željko Musa, PPD Zagreb, Vedran Šupuković, Magdeburg
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE