GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac odigrao sjajno

Zubac odigrao sjajno
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.12.2023 / 09:15
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES . Ivica Zubac (26) došao je u NBA prije sedam godina. Od tada je centar odigrao samo jedan meč u kojem je imao više skokova nego u upravo izborenoj pobjedi Clippersa protiv Grizzliesa 117:106.

Za 33 minute u igri Zubac je protiv Memphisa postigao 15 poena uz sjajan šut iz igre (7/8), a imao je čak 20 skokova. Samo je u studenom prošle godine bio bolji pod koševima, kada je tamo uhvatio čak 29 lopti protiv Indiane. No i ovaj Zupčev pothvat je za pamćenje. Naime, postao je prvi igrač Clippersa s učinkom 15/20, uz odličnih 85 posto uspješnosti šuta iz igre, od DeAndrea Jordana 2017.

Zubac je tako nastavio sa sjajnom formom jer ovo mu je treća utakmica zaredom s double-double učinkom te već 11. ukupno ove sezone. Komentatori pišu da mu je Memphis olakšao tako što je igrao bez "pravog centra", ali da je Zubac svejedno odigrao impresivnu partiju i nemoćnim učinio Jarena Jacksona Juniora, najboljeg obrambenog igrača lige. Koliko ga je izdominirao, najbolje pokazuje to da je J.J.J. imao 2, a Zubac 20 skokova.

Hrvatski gorostas (2.13 m, 109 kg) posebno je procvjetao dolaskom Jamesa Hardena u Clipperse. Njih dvojica odlično surađuju. Harden dodavanjima i razigravanjem sjajno iskorištava Zupca i njegovu dominaciju u reketu. Ljubitelji NBA lige na društvenim mrežama pišu da Zubac u ovoj partiji i u zadnje vrijeme izgleda kao "bijeli Shaq".

Tagovi: zubac, clippers
PROČITAJ I OVO
Modrić je postao najtrofejniji nogometaš u povijesti Real Madrida
ZA POVIJEST
Modrić je postao najtrofejniji nogometaš u povijesti Real Madrida
BARCELONA - Barcelona je u ludoj utakmici 34. kola La Lige izgubila u gostima od Girone 4:2 i tako omogućila Real Madridu da i teoretski osigura 36. naslov prvaka Španjolske.
Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi
LOŠE VIJESTI
Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi
BERLIN - Bivši golman Dinama Georg Koch je u intervjuu za njemački Bild otkrio da ima rak u terminalnoj fazi i da su mu liječnici rekli da će uskoro umrijeti.
Sky: Bayern se raspituje o Lopeteguijevoj dostupnosti
TRENERI
Sky: Bayern se raspituje o Lopeteguijevoj dostupnosti
MÜNCHEN - Bayern München obratio se Julenu Lopeteguiju u svojoj dugotrajnoj potrazi za novim trenerom, izvijestila je u subotu njemačka televizija Sky.
Jakirović: Želja moje majke bila je da vodim Dinamo protiv Rijeke
DINAMO
Jakirović: Želja moje majke bila je da vodim Dinamo protiv Rijeke
ZAGREB - Samo četiri dana uoči nedjeljnog (19.30 sati, MAXSport1, MAXtv) derbija s Rijekom Dinamov je trener Sergej Jakirović doživio obiteljsku tragediju, u srijedu mu je u 68. godini preminula majka Jelena. No, Jakirović će bez obzira na sve voditi momčad.
Preminuo Vatromir Srhoj, bivši izbornik i legenda hrvatskog rukometa
IN MEMORIAM
Preminuo Vatromir Srhoj, bivši izbornik i legenda hrvatskog rukometa
SPLIT - Tužna vijest pogodila je sportsku, a posebno rukometnu javnost, u 76. godini života preminuo je Vatromir Srhoj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE