GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zvezda najbliža dovođenju Mirotića

Zvezda najbliža dovođenju Mirotića
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.07.2023 / 08:53
Autor: SEEbiz / Nova.rs
BEOGRAD - Kada su stvari pukle sa Barselonom, Nikola Mirotić je postao najtraženije ime na košarkaškom tržištu. Već danima se nagađa gde bi mogao da završi od naredne sezone čim raspetlja sve sa Barselonom koja mu duguje ogroman novac, a u priči su se konstantno pominjali i večiti rivali.

Olimpijakos je danima slovio za velikog favorita da sjajnog krilnog centra dovede u svoje redove, naročito nakon što je put NBA lige otišao MVP Saša Vezenkov i ostavio upražnjenu poziciju.

Sa druge strane, Partizan je zbog Željka Obradovića sve češće bio u jednačini, naročito nakon što je uspeo da u svojim redovima zadrži Kevina Pantera i Zeka Ledeja, ali ako je verovati grčkim medijima, sada je glavni favorit za dovođenje Mirotića Crvena zvezda.

Ugledni grčki SDNA je pozivajući se na svoje izvore istakao da je u ovom trenutku Zvezda ispred konkurencije i da je najbliža da dovede Nikolu Mirotića u svoje redove.

U emisiji „Magična Evroliga“ pomenute grčke agencije upućeni košarkaški novinari naveli su da je Crvena zvezda spremna da aktivira transfer bombu i angažuje košarkaša Barselone kojem je ponudila godišnju platu od 3.000.000 evra.

Navodnom ponudom, beogradski klub je preuzeo ulogu favorita u borbi za Mirotićev potpis za kojeg je ozbiljno interesovanje pokazao i Olimpijakos koji je takođe stupio u kontakt sa košarkašem.

Isti izvor ističe da uprkos pomenutoj ponudi epilog još nije izvesan, pre svega jer Mirotić još nije razrešio status sa Barselonom.

Deluje da će bitka za potpis jednog od najboljih igrača Evrolige u narednim danima biti žestoka i da bi njegov dolazak mogao da bude tas na vagi u borbi za vrhunski rezultat.

Tagovi: Nikola Mirotić, Barcelona, Crvena zvezda
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE